2017. július – Kecske hónap előrejelzés

2017. július jin tűz kecske hónap, mely 6-án, ló napon a késő esti órákban kezdődik.

Továbbra is meghatározó lesz a tűz elem, de már visszafogottabb -mégis olykor kirobbanó- formában. Ez az év energiájához is illeszkedő komoly, iránymutató, szelídebbnek tűnő tűz az, ami ha sok indulatot kell magában elnyomnia, akkor egy idő után a belső feszültség váratlanul, külső szemlélő számára meglepetésszerűen robbanhat felszínre.

Szerencsére ez az év és ez a hónap is támogat minket egymás iránti megértésünk fokozásában, odafigyelésben, empátiában. Emellett továbbra is alkalmas az idő ismerkedésre, flörtökre, könnyed beszélgetésekre. A kommunikáció kiemelt szerepet fog kapni és ezáltal lehetőségeket nyújtani számunkra életünk különböző területein.

Mindenkinek javaslom indulataink, felfokozott érzelmeink féken tartását a számunkra megfelelő módszer megtalálásával. Ugyanis régi sérelmek is felszínre kerülhetnek érzelmi kilengéseket okozva. Érdemes ilyenkor az azonnali reagálás helyett megvárni míg elcsitulnak érzelmeink, ehhez keressünk számunka hatékony technikát. Lehet az rendszeres relaxálás, meditálás, kikapcsolódás a természetben sétálva. Ha indulatba jövünk, akkor mielőtt megszólalunk számoljunk legalább 10-ig, hiszen a hónap kommunikációban rejlő lehetőségeit csak így érhetjük el, nyerhetjük meg a magunk számára. Majd érdemes azon is elgondolkodni mi az ami felidegesített, megérintett a történtekben, mert avval nekünk van dolgunk. 

Akik iránymutatást várnak életük valamely területén, azoknak most érdemes figyelniük, nyitott szemmel járniuk. Sugallatok, válaszok érkezhetnek számunkra, jeleket kapunk arra vonatkozóan hogyan tovább. Ha valóra is váltjuk – és miért ne tennénk, hiszen a sok tűz most energiát biztosít a kivitelezéshez – akkor életünkben az adott területen jelentős előre lépésre van kilátásunk.

Elképzelhető, hogy betoppan életünkbe olyan személy, aki csalódást okoz, érzelmileg mélyen megbánt, olyasvalaki, akitől ezt nem vártuk volna. Mivel most érkezett el a törlesztés ideje, azt érdemes megvizsgálni mi mikor és kiből váltottunk ki hasonló érzéseket észre sem véve milyen fájdalmat okoztunk számára. Amennyiben a hónap során csupa kedves, érzelmi feltöltődést jelentő emberrel találkozunk, biztosak lehetünk benne, hogy korábban mi is hasonló érzéseket okoztunk másoknak.

Ha a július olyan szituációban talál, amiben folyamatos stresszt érzünk, akkor nem szívesen hagyja, hogy benne is maradjunk. Erősödik a nyomás arra késztetve minket, hogy képviseljük saját érdekeinket környezetünk irányában, evvel felvállalva azt, ami nem tetszik, amiben nem érezzük jól magunkat.

Ebben a hónapban tehát ismerkedjünk, beszélgessünk, vegyük elő a kreativitásunkat, hallgassunk a sugallatokra, valósítsuk meg ötleteinket majd beszéljünk is róla. Kommunikációnkban törekedjünk az indulatmentességre, egymás iránti tiszteletre. Töltsünk annyi időt a természetben, amennyit csak tudunk. Ha valami régóta stresszt okoz bennünk, akkor békésen, de határozottan fogalmazzuk meg a külvilág felé min szeretnénk változtatni. Segítsünk, támogassunk másokat, figyeljünk egymás érzelmeire, így mi is ezeket fogjuk visszakapni. Persze igaz ez minden időszakra, de ha valóban így is szeretnénk tenni, akkor itt az idő, mert most mindehhez támogató energiákat is kapunk.

Fenti hatásokat legerősebben azok érezhetik, akiknek képletében megtalálható a jin tűz, ló, patkány, illetve kecske szimbólumok valamelyike.

Beszélgetős júliust kívánok mindenkinek!

Az előrejelzés csupán tájékoztató jellegű, melyet a személyes képlet is befolyásol.