2017. november – Disznó hónap előrejelzés

2017. november 7-én reggel indul a kínai asztrológia szerinti jin fém disznó hónap, mely december 6-áig tart.
Ez az időszak több októberi feladatunkat továbbviszi, illetve visszakérdezi tőlünk mire jutottunk, hogyan oldottuk meg. Nézzük, melyek ezek:

Ha problémánk van valakivel, amit vele személyesen többszöri próbálkozás után sem sikerült rendeznünk, akkor úgy tudjuk oldani magunkban a feszültséget, ha elmondjuk valaki olyannak, aki kompetens az ügyben és megoldást hozhat számunkra. Nagyon fontos, hogy még őneki is csak annyit mondjunk el a harmadik felet illetően, amennyi a mi problémánk megoldásához szükséges. Ha kifecsegjük mások (egyéb) titkait, akkor legközelebb könnyen mi járhatunk hasonlóképpen.

Továbbra is megmarad kiváló pszichikai képességünk, nem ijedünk meg a feladatoktól, maximum szeretnénk elodázni őket kényelmességből. De ha nekiveselkedünk, még mindig nagy horderejű változtatásokra vagyunk képesek. Kaptunk még időt tehát változásokat eszközölni életünk ezt igénylő területein.

Megérzésekre is számíthatunk a jövőben is, akár mások szándékait illetően, akár saját életünkkel kapcsolatosan összefüggések „ugorhatnak be”, vagy szimplán különös, megmagyarázhatatlan „véletlenek” formájában is megélhetjük ezt az állást.

Még mindig hangsúlyos marad a tisztesség témaköre. Ha valami nem tiszta dolgot műveltünk, nem voltunk becsületesek, akkor ahogyan októberben, úgy novemberben sem marad annyiban. Arra is számíthatunk, hogy ki fog derülni környezetünk számára, amit titokban szerettünk volna tartani. (Októberi ilyen típusú események a közéletből: Harvey Weinstein és Kevin Spacey botrányai mellett magyar színésznők is nyilvánosságra hozták a régmúltban őket ért zaklatási eseteket.)

Ami pozitívum az előző hónap feladataihoz képest, hogy most már nem leszünk problémáinkkal annyira magunkra hagyatva, nem kell mindent egyedül megoldanunk, számíthatunk külső segítségre is.

Új vonulata a hónapnak a kiemelkedési vágy, most kicsit jobban vágyunk arra, hogy észrevegyék képességeinket, szakértelmünket, hozzáértésünket, vagy jobban adunk a külsőnkre és szívesen vesszük a dicséreteket.
Mozgás és kalandvágyunk előtérbe kerül, bár hűvösebb, visszavonultabb idők jönnek, azért ne szorítsuk magunkat teljesen a négy fal közé. Akinek nincs módja kirándulni, utazni, az szellemi kalandozásokkal élheti meg a mozgalmasságot.

Fenti hatásokat legerősebben azok érezhetik, akiknek képletében megtalálható a sárkány, kutya, kakas, jin fém szimbólumok valamelyike.

Ha a nyúl szerepel  képletedben, akkor továbbra is érvényes számodra az októberi előrejelzésben szereplő neked szánt bekezdés.

Megérzésekkel teli novembert kívánok mindenkinek! 🙂

Ha érdekesnek találtad a bejegyzést és úgy érzed másoknak is hasznára válna, akkor köszönöm, ha megosztod! 🙂

Az előrejelzés csupán tájékoztató jellegű, melyet a személyes képlet is befolyásol. Az aktuális energiák egyes emberekre gyakorolt eltérő hatásairól -egy konkrét esettörténeten végigvezetve- a Tranzit hatás című cikkben olvashatsz, melyet itt találsz meg.