2018. április – Sárkány hónap előrejelzés

Fókuszban a megérzések

2018. április 4-én 21 óra 13 perckor megkezdődik a Kutya év Sárkány hónapja.

A hónap üzenetei közül a megérzéseket emelném ki első helyen, mert ezek segíthetnek minket további utunk során. Érkezhetnek sugallatok, átsuhanó gondolatok, vagy akár álmok formájában, esetleg hirtelen a semmiből bevillanó felismerésekként, amikor a homlokunkra csapva sikerül átlátnunk valamilyen korábban rejtett összefüggést.
Akinek a sárkány és kutya állatjegy egyébként is a képletében van, bizonyára sejti 🙂 mire gondolok. Akinek pedig nincs, íme, itt a lehetőség, most ő is megtapasztalhatja fentieket.

A konstellációk arra engednek következtetni, hogy ebben a hónapban a 2019-es évünkre vonatkozó útbaigazítást, utalást is kaphatunk hasonló formában. Emellett az idei év energiái is felerősödnek ebben a hónapban, ami nem meglepő, tekintettel arra, hogy most, 2018-ban a jövőnk megalapozása érdekében tehetünk erőfeszítéseket. Érdemes tehát figyelni az előre mutató sugallatokat, megtudhatjuk általuk, mi az, amibe hosszabb távon érdemes energiát fektetnünk életünk bizonyos területein. Könnyen lehet, hogy találunk olyasmit, amit a jövő szempontjából ezidáig fontosnak tartottunk volna, de most átértékeljük korábbi elgondolásunkat. Ez esetben nem érdemes halogatni a változtatást, mert ennek kivitelezéséhez is megkapjuk a támogatást. Akkor sem érdemes tovább vinni bizonyos cselekedeteinket, ha azokat pusztán mások kedvéért tennénk meg, de nekünk rossz érzéseket okoznak, csak eddig nem mertünk nemet mondani. Erre is alkalmas az idő, most kiállva magunkért sok belső feszültségtől szabadulhatunk meg. Ami azért is fontos, mert ha nem tudjuk levezetni a felgyülemlett feszültséget magunkban, akkor időszerűtlenné vált dolgaink, kapcsolataink lezárása során tör a felszínre, ezáltal pedig túlságosan nagy felfordulást és kellemetlen érzéseket hagyhatunk magunk után.

Aktív, mozgalmas, energikus hónapra van kilátásunk, amikor a befelé figyelés mellett, a cselekvésnek, adott esetben a változtatásnak is eljön az ideje.
Mozogjunk, amennyit tudunk, akár utazás, akár sportolás formájában, így vezessük le felesleges energiáinkat. Ügyeljünk az egyértelmű kommunikációra is, megelőzve evvel az esetleges félreértéseket, mert most hajlamosak lehetünk kapkodni, türelmetlenül csak a felszínt elmesélni.

Az előrejelzés csupán tájékoztató jellegű, melyet a személyes képlet is befolyásol.

Kellemes, megérzésekkel teli áprilist kívánok! 🙂