2018. január – Bivaly hónap előrejelzés

2018. január 5-én délelőtt indul a kínai asztrológia szerinti jin víz Bivaly hónap, mely február 3-ig tart.
A Kakas év utolsó hava az év fő üzenetével köszön el tőlünk, vagyis leellenőrzi hogyan tanultuk meg a leckét a mások iránti alázat és tisztelet tekintetében. Ráébredtünk-e már, hogy nem mi vagyunk a legokosabbak, másoknak is lehet igaza és ugyanannak a dolognak többféle nézőpontja létezik. Elhisszük-e már, hogy mindenki tud olyasmit mondani, ami minket tovább épít, a javunkat szolgálja, legyen az egy általunk tovább gondolt félmondat, vagy egy elejtett szó, ami bennünk valamilyen felismerést generál és előbbre visz további utunkon.
Annál is inkább, mert most könnyebben átláthatjuk a rejtett összefüggéseket, bevillanhatnak váratlan megoldások.
Tanuláshoz kiváló időszak, a félévi vizsgák előtt éppen jókor érkezik a támogató energia. Bár kicsit szétszórtak lehetünk, figyelmünk olykor elkalandozik, mégis az ünnepek elmúltával újult erővel és lendülettel vethetjük magunkat a munkába is, kimagasló teljesítményre leszünk képesek.
A hónap során meg kell gondolnunk mire költjük anyagi forrásainkat, pénzügyi döntéseket kell hozni amellett, hogy lesznek, akiknél váratlan bevételek, illetve a vártnál nagyobb fizetésemelések is előfordulnak.
Hangulatingadozásokra készülhetünk, most mindenki picit érzékenyebb, hamarabb felkaphatjuk a vizet. Ha nem figyelünk rá tudatosan, akkor most hirtelen felcsattanva reagálhatunk olyan helyzetekben, amikor például valaki nem az általunk helyesnek vélt szabályokat követi.
Kedvet érezhetünk több mindent kipróbálni, belevágni, de most hamar el tudjuk dönteni, hogy az adott dologra valóban szükségünk van-e.
Hosszútávú terveinkbe ne most kezdjünk bele, mert lelkesedésünk később alábbhagyhat, így okosabb, ha hagyunk magunknak lehetőséget a visszakozásra. Ha lehet, ne most indítsunk vállalkozást, szerződéseinkben pedig érdemes felmondási lehetőséget meghatározni.
A hónap egyik fontos üzenete a becsületességre hívja fel figyelmünket. Akár olyan formában, hogy elveinkkel nem egyező dologba ütközünk, akár pedig úgy, hogy mi kerülünk döntéshelyzetbe, melyik utat választjuk. Válasszuk a tisztesség, etika, becsület útját, hosszútávon semmiképp nem fogjuk megbánni.

Fenti hatásokat legerősebben azok érezhetik, akiknek képletében megtalálható a bivaly, kakas, kígyó, jin víz, jin tűz szimbólumok valamelyike.

Nyugodt és becsületes januárt kívánok mindenkinek! 🙂

Ha érdekesnek találtad a bejegyzést és úgy érzed másoknak is hasznára válna, akkor köszönöm, ha megosztod! 🙂

Az előrejelzés csupán tájékoztató jellegű, melyet a személyes képlet is befolyásol. Az aktuális energiák egyes emberekre gyakorolt eltérő hatásairól -egy konkrét esettörténeten végigvezetve- a Tranzit hatás című cikkben olvashatsz, melyet itt találsz meg.