2018. november – Disznó hónap előrejelzés

2018. november 7-én 12:32-kor kezdetét veszi a négyoszlopos kínai asztrológia szerinti jin víz Disznó hónap.
Októberhez képest kinyílnak számunkra a kapcsolatteremtés lehetőségei, könnyebben szót értünk másokkal és könnyebben felszínre kerülnek érzelmeink is. Társunk marad a csendes elmélkedés, de kicsit más színezetet kap, nem annyira erőteljesen egy-egy témára koncentrálunk, hanem el-elkalandoznak gondolataink. Álmodozunk, révedezünk és ahogy a pillangó száll virágról-virágra, úgy ugrál az elménk egyik gondolatról a másikra.
Észrevétlenül, irányíthatatlanul, összefüggés nélkül, önfeledten, játékosan, megfoghatatlanul és kicsit bódultan a virágportól. Ez az a pillanat, amikor ilyen hangulatában találjuk meg kolléganőnket vagy párunkat egy kérdésünkkel, szeme ránk tekint, de nem minket lát, majd álmélkodva visszakérdez: „mondtál valamit”?
Feladatainkat próbáljuk úgy ütemezni, hogy változatos tevékenységekkel teljen a nap, egy-egy részfeladat ne igényeljen hosszan fókuszált koncentrációt.

Ezeregy ötletünk akad, tervezgetünk, de a megvalósításba nem biztos, hogy most belevágunk.
A hónap egyik lehetősége a fejlődés, tanulás, növekedés, kiteljesedés. Új lehetőségek érkezhetnek, válaszutak adódhatnak, hogy kinek milyen területen, azt a személyes képlet jelezheti.

Hajlamosabbak lehetünk olykor érzésből, érzelemből döntést hozni. Olykor pedig késztetést érezni, hogy racionálisan átgondoljuk helyzetünket. Hangulatunk váratlan és indokolatlan fordulatokkal lephet meg minket. Egyik percben még nevetünk, a következőben megsértődhetünk, majd eszünkbe juthat valami, ami elszomorít, vagy ami érzelemkitörésre késztet. A külvilág értetlenül szemléli az érzelmi hullámvasutazást, mígnem rájuk kerül a vonatozás sora. Azonban nem kell jegyet váltani és nem kell felülni sem erre az energiaáramlásra.
Ha felkészülten akarjuk várni, akkor jó ha tudjuk, mit kíván meg tőlünk a Disznó hava:
– Türelmünk fejlesztését, érzelmeink és indulataink kontroll alatt tartását.
– Nyugtalanságra, kapkodásra, szétszórtságra való hajlamunk legyőzését.
– Teendőink átgondolt rendszerezését.
– Racionális, illetve érzelmi alapú döntéseink közötti egyensúly megtalálását.
– Szavaink kimondásuk előtti átgondolását.
Amit tudunk most kamatoztatni:
– Meggyőző erőnk, felerősödő kommunikációs képességeink.
– Pozitív szemléletre való képességünk.

Ezek az érzelmi és hangulati hullámzások támogathatják ugyanakkor a hónap egy másik feladatának megoldását. Saját mozgatórugóinkra kell ránéznünk és ahol szükséges, ott új szokásmintákat kialakítanunk. Megvizsgálni mi az, amit mi szeretnénk és mi az, amit a környezet elvárásainak való megfelelési vágyból teszünk. Ezeknek a téves elképzeléseinknek karakterünkben megtalálható okait tudjuk most felszínre hozni, felismerni, megváltoztatni. Az igazsággal szembe nézve félelmeket és rossz szokásokat tudunk letenni, többek közt egészségünk érdekében is. De ez nem megy magától, támogatást kapunk hozzá, de ezért nekünk is folyamatosan és tudatosan tennünk kell.

FONTOS: Az előrejelzés csupán tájékoztató jellegű, melyet a személyes képlet befolyásol.

KA-Ta a 12 kínai állatjegy számára

Kínai asztrológia és Tarot alapú kombinált elemzés
Nézd meg az összes képletedben szereplő állatjegy előrejelzését.  (Képletedet itt tudod ellenőrizni.)
Nem csak hó elején, hanem annak elmúltával, megéléseid tükrében is érdemes visszaellenőrizni az olvasottakat.
Erre is, mint minden előrejelzésre úgy tekints, hogy nem lehet egyformán igaz például minden egyes tigrisre ugyanaz. Személyre szóló üzenetet személyes elemzés során, képleted ismeretében kaphatsz.

Sorrend: Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya, Disznó, Patkány, Bivaly.

A korábbi videók áttekintéséhez a youtube csatornát ide kattintva találod meg.

Boldog és sikeres Disznó hónapot kívánok!
Csik Timea