2019. április – Sárkány hónap előrejelzés

2019. április 5-én 3:52-kor belépünk a négyoszlopos sorsfejtés szerinti jang föld Sárkány hónapba.
Kevesebb társasági eseményre lehet igényünk, mint a Nyúl havában. Zárkózottabbá, hallgatagabbá válhatunk, inkább befelé figyelve életünk vezérfonalát kereshetjük néha kitekintve a külvilág felé. Személyes teret igényelve időnként szívesen visszavonulunk. Belső egyensúlyunkon, kitartásunkon, megbízhatóságunkon, alaposságunkon, titoktartó képességünkön, diszkréciónkon lehet most a hangsúly. Időnként az érzelmek és az ésszerűség vetekedhetnek bennünk, próbáljuk megtalálni középpontunkat.
Hátráltathat, ha halogatjuk azt, amiről már tudjuk, hogy meg kellene tennünk. Maradjunk racionálisak és türelmesek. Nem segít a makacsság, merevség, túlzott zárkózottság vagy ha alaposság helyett kapkodva, felületes megoldásokat próbálunk érvényre juttatni.

Felébredhet bennünk az igény, hogy akit nem érzünk igazán közel magunkhoz, kiszorítsuk életünkből és azokat a kapcsolatokat igyekszünk megszilárdítani, melyeket jól működőnek értékelünk. Legyen szó párunkról, családról, barátokról, munkatársakról, ügyfelekről, idegenekről. Érdemes azt is megfontolni melyek azok a viszonyulások, melyeket önmagunkat beáldozva igyekszünk fenntartani. Ahol szükséges, ott változtathatunk hozzáállásunkon, határt szabhatunk annak, amit már soknak érzünk. Kapcsolataink átértékelésekor is maradjunk türelmesek és racionálisak, belső bizonyosságunkra hallgassunk, másként rossz döntéseket hozva értékes kapcsolatok is tönkre mehetnek. Az időszakra jellemző befelé figyelés miatt felszínre törhetnek múltban történt események, veszteségélmények, de most lezáruló kapcsolatok is okozhatnak szomorú napokat.

A belső lecsendesedés következményeként most a külvilág kisebb hatásait is könnyebben észre vehetjük, jobban értékelni tudjuk. Szemünk látja, fülünk hallja a szépet. Jól esik a finom falat, ami miatt nem érdemes bűntudatod érezni. Aki fogyókúrát tart éppen, a föld erő kitartása, állhatatossága támogatja ebben. Ha más területen szeretnénk korlátokat, határokat szabni, most könnyebben bevezethetjük, életmódunkba iktathatjuk a „megszorításokat”.

Alkalmas az időszak költözéshez, lassabb mozgásformákhoz (jóga, csikung, tai chi, úszás, vízi sportok), olyan jellegű utazásokhoz, melyek nem zajos társasági eseményekről, inkább feltöltődésről szólnak számunkra.
Összefoglalva a hónap jellemzői: átgondolás, átértékelés, felszínes helyett mély kapcsolódások igénye, belső utazások, fokozott szépérzék, szomorkás nosztalgia.

FONTOS: Az előrejelzés csupán tájékoztató jellegű, melyet a személyes képlet is befolyásol.

Kínai asztrológia és Tarot alapú kombinált elemzés

Nézd meg az összes képletedben szereplő állatjegy előrejelzését. (Képletedet itt is tudod ellenőrizni.)
Nem csak hó elején, hanem annak elmúltával, megéléseid tükrében is érdemes visszaellenőrizni az olvasottakat.
Mint minden előrejelzés, KA-Ta is általános hatásokról számol be, melyet személyes képleted is módosít.

Sorrend: Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya, Disznó, Patkány, Bivaly.

Harmonikus és sikeres áprilist kívánok!
Csik Timea

2 hozzászólás “2019. április – Sárkány hónap előrejelzés” bejegyzéshez

  1. Igen.Én rák vagyok, oroszlán aszcendenssel. A lótuszvirág havában születtem.60 leszek július 22-én. Nagyon szeretem az otthonom, de, ha kiszabadulok, oroszlánná válok!? Mostanában elképesztően kikristályosultak a megérzéseim! Szinte mindent megérzek előre!Legyenek emberi kapcsolatok, politikai folyamatok.3 angyal segít, boldoggá tesznek az útmutatasaik! Racionális vilagomat kiszínezik! Ajándék az élet így!?❤️?Bárki is olvassa, jó egészséget, sok örömöt kívánok!?

    1. Kedves Szilvia! Mivel a kínai asztrológiában az évek jegyei 60 évente ismétlődnek, így éppen a 2019-es évnek megfelelő jin föld Disznó évben születtél. (Igaz a sorsfejtésben meghatározóbb a születés napja.) Legyen szerencsés és boldog a 2019-es éved is! 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.