2019. március – Nyúl hónap előrejelzés


2019. március 5-én 22:10-kor belépünk a négyoszlopos sorsfejtés szerinti jin tűz Nyúl hónapba.
Tapasztalatokat szerezhetünk elsősorban gyakorlatiasság, praktikusság, anyagiakkal kapcsolatos területeken. Előre lépésre lehet kilátásunk, de csak akkor, ha nem harsányan, erőszakosan, törtetően próbálkozunk, hanem finom, visszafogott energiákkal igyekszünk megvalósítani céljainkat.
Az vihet előre, ha elengedve félelmeinket szabadon befogadjuk a körülöttünk zajló eseményeket; begyűjtjük, majd átélés által megértjük a szükséges ismereteket. Erre a belső megértésre alapozva, a körülményekhez alkalmazkodva tegyük meg válaszlépésünket céljaink irányába. Fontos, hogy ezek olyan célok legyenek, melyek lelkesíteni tudnak. Az anyagi célok akkor lelkesítenek, ha az általuk elérhető áhított dologra koncentrálunk. Például egy régen vágyott tanfolyamra, utazásra, jótékony célra, önálló otthon megteremtésére. Vagy fordítva is megfogalmazhatjuk, most elsősorban azok az anyagi befektetések sikeresek, melyek vagy fejlődésünket, vagy lelkesítő célt szolgálnak.
Ne ragaszkodjunk megszokott megoldási módjainkhoz, a körülmények alakulásához igazodva rugalmasan kezeljük ügyeinket. Az esetleges kudarcok, anyagiakban mutatkozó bizonytalanságok ne törjenek le, tanuljunk, tapasztaljunk, változtassunk és fejlődve haladjunk tovább. Szembesülhetünk avval, mennyire bízunk magunkban, abban, hogy bármilyen körülmények közt boldogulunk, megteremtjük, amire szükségünk van, gondoskodni tudunk biztonságunkról.
Ami ebben az időszakban hátráltathat, az a hirtelenség, kapkodás, türelmetlenség, hiszti, szabadjára engedett indulatok, kényelmesség, kishitűség, elcsigázottság, a lelkesedés hiánya.
Támogatott a kreatív alkotás, főként, ha ösztönző, inspiráló, lelkesítő, iránymutató, tabu döntögető hatást vált ki.
Hosszútávú célokba is érdemes most belevágni, a türelem, kitartás, ötletgazdagság, kemény munka, kifejlesztett gazdasági érzék idővel gyarapodást eredményez.

FONTOS: Az előrejelzés csupán tájékoztató jellegű, melyet a személyes képlet befolyásol.

KA-Ta a 12 kínai állatjegy számára

Kínai asztrológia és Tarot alapú kombinált elemzés
Nézd meg az összes képletedben szereplő állatjegy előrejelzését. (Képletedet itt tudod ellenőrizni.)
Nem csak hó elején, hanem annak elmúltával, megéléseid tükrében is érdemes visszaellenőrizni az olvasottakat.
Erre is, mint minden előrejelzésre úgy tekints, hogy nem lehet egyformán igaz például minden egyes tigrisre ugyanaz.
Sorrend: Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya, Disznó, Patkány, Bivaly.

Boldog, harmonikus és sikeres márciust kívánok!
Csik Timea