2022. június – Ló hónap előrejelzés

2022. június 5-én belépünk a négyoszlopos sorsfejtés szerinti Jang Víz Tigris év Jang Tűz Ló havába.
Folytatódnak a május hónapra előrejelzett, tűz erővel kapcsolatos feladatok. Ami még ezekkel kapcsolatosan nem került felszínre, az most nyilvánvalóvá válik, hogy foglalkozhassunk vele, megoldjuk. A májusra jellemző visszafojtott és emiatt olykor kitörő indulatok helyett már nyíltabbá válnak a szenvedélyes érzelmek és az ellentétek is. Ezek felszínre kerülése által most már több lehetőség adódik nézeteltérések, problémák megbeszélésére.
Felmerülhetnek olyan helyzetek, amikor annak átgondolása válik szükségessé, hogy biztonságunk, kényelmünk érdekében fogjuk vissza magunkat, indulatainkat, vagy cselekedjünk szabadon, elveink szerint. Amennyiben sikerült a tűz erővel való kapcsolatunkat harmonikussá alakítani májusban, akkor már nem feltétlenül az önuralom hozhat megoldást, hanem szélsőséges indulatainkat áttranszformálva és ügyünk szolgálatába állítva tudunk (vagy legalábbis próbálhatunk) változásokat eszközölni a külvilágban.

Adódhatnak a hónap során zavaros, nem átlátható helyzetek. Lehet olyan, ami nem az, aminek látszik. Lehet olyan, aki nem azt teszi, ami a felszínen látszik, amit mások felé mutat. Lehet fű alatti susmus, olyan információ, ami elhintett, de sem valós eredete, sem kezdeti valós formája nem kerül napvilágra.
Ezek miatt összezavarodhatunk a tekintetben, hogy (meg)érzéseinknek higgyünk, vagy annak, amit látunk, hallunk?
Így előfordulhat, hogy tévedünk, ebből adódóan rossz döntéseket hozunk, vagy átláthatatlan, követhetetlen terveket, célokat tűzünk magunk elé.
Segít, ha probléma esetén átgondoljuk a lehetőségeket, ha erős indulataink lennének a dologgal kapcsolatosan, akkor a végső döntést lecsendesedés után hozzuk csak meg. Az önfegyelem, önuralom gyakorlása fontos lesz a hónap során. Semmiképp ne kapkodjunk, ne hozzunk elhamarkodott, hirtelen döntéseket. Majd alakítsuk át, változtassunk, amin lehet és zárjuk le, váljunk meg attól, amitől szükséges. Ezekkel a lépésekkel tisztább képet kaphatunk a jövővel és a hozzá kapcsolódó céljainkkal, feladatainkkal kapcsolatosan.

Kedvező tevékenységek:
– Érzelmek megfigyelése, megélése, átalakítása.
– Ehhez a jelenben lenni, csendes megfigyeléssel befelé fordulni.

Mi segítheti az időszak optimális kimenetelét és legkedvezőbb megélését?
– Problémáink, élethelyzeteink megoldásában leginkább magunkra számíthatunk. Önismerettel, kellő élettapasztalattal rendelkezünk, akkor a leghatékonyabb segítséget, választ, magunkban találhatjuk meg. Ebben segít a spirituális keresés, óvatosság, megfontoltság, bölcsesség, önmegfigyelés, gazdag lelki élet. Most befelé kell figyelnünk és ezt a tudást tovább mélyíteni, rendszerezni. Mindig csak a következő lépésre koncentráljunk, amíg nem látszik az út előttünk, addig pihenjünk, töltődjünk fel. Ez a még mélyebb önismeret és fejlődés lehetősége. Felismerhetjük valódi céljainkat, hivatásunkat, azt, hogy mit szeretnénk csinálni, mi az, ami igazán fontos számunkra életünkben, kapcsolatainkban. Akiknél a fókusz ezek helyett a magányosságra kerül, arra, hogy nincs külső segítség, magunkra vagyunk utalva, vagy arra, hogy nem látják az utat, bizonytalan minden, vagy nincs kellő önismeretük – ők depresszióssá, melankólikussá válhatnak.
– Feladatunk most az, hogy az időszak végére megkülönböztessük a helyest a helytelentől, elfogulatlanul ítéljünk és kiálljunk az igazságért. Tetteink következményekkel járnak és a karmikus rendnek megfelelően azt kapjuk, amit adunk. Ha mindig egyenes úton járunk, nem a látszat alapján ítélünk, igazságosak vagyunk, akkor megkapjuk az elégtételt. Gondoljuk végig az eseményeket, objektív, érzelemmentes ítéletet hozzunk és őszintén álljunk az igazság oldalára. Ha nem tudjuk magunkat függetleníteni és összezavarnak érzéseink, abban az esetben kérhetünk külső tanácsot, segítséget.

Milyen hozzáállás segít az időszak során?
Együtt erősebbek vagyunk, mint külön-külön. Az ellentétek kiegészítik egymást, ez adja összefogásuk erejét. Ha szeretetteljesen hiszünk utunkban, képesek vagyunk a változásra és megtanuljuk kiegyensúlyozni az ellentéteket, harmóniát teremteni, akkor együtt sokkal többre vagyunk képesek, mint külön-külön. Ehhez vállalnunk kell a kockázatot. Van bátorságunk vállalni azt az életet, amelyet elterveztünk magunknak? Készek vagyunk áldozatot vállalni azért, hogy megkaphassuk, amire vágyunk? Készen állunk sorsunk beteljesítésére? Amennyiben igen, akkor mindaz megvalósulhat, ami mindenkinek a magasabb érdekeit szolgálja.

A 2022-es év egyes havi előrejelzései a teljes Tigris év előrejelzésének fényében értelmezhetőek, melyet ide kattintva olvashatsz.

Az előrejelzés csupán tájékoztató jellegű, melyet a személyes képlet is befolyásol.

Harmonikus és kiegyensúlyozott júniust kívánok!