Betti története

Betti egy ismerősöm, aki hozzájárult ahhoz, hogy megosszam történetét és képletét. Gyerekkorától kezdve végigkísérheted személyiségfejlődését. Beszél vágyairól, terveiről és arról, hogy ezekből mi az, ami időközben megvalósult.

A sorozat egyes részei olyan ismert személyeket mutatnak be, akik jelentős hatást gyakoroltak Bettire, ezáltal fejlődésére is.

Az első részben bemutatkozik Betti. Születési képletében azt vizsgálom, vajon milyen karakteri sajátosságokkal indult el életútján és vélhetően milyen feladatokkal fog szembetalálkozni?

A Titanic tragédiája volt az első, ami hatást gyakorolt Bettire. Elárulta azt is, hogy ki volt az a személy, aki az eset kapcsán a legnagyobb hatást gyakorolta rá?

Szabó Magda a külföldön leginkább ismert magyar író. Bettit elsősorban a tanítással kapcsolatos regényei ragadták meg.

A Gordon-módszerrel való találkozás meghatározó volt Betti számára kommunikációs gátjainak leküzdésében.

Miért ragadhatta meg Bettit Charlotte Brontё Jane Eyre című regénye? Képlete hordozza ugyanazt az életfeladatot, mely Bettiében is megjelenik.

Vekerdy Tamás könyvei, előadásai a gyermeknevelésben támogatták Bettit, valamint segítették 2 gyermekével kapcsolatos probléma felnagyítási hajlamát is mérsékelni.

Nadia Comaneci volt az, aki a mozgás fontosságára hívta fel Betti figyelmét.

Egy rövid családi melléklet után Betti megosztja a videókkal kapcsolatos tapasztalatait:

Betti az MBTI teszt kitöltése után először INTJ, néhány évvel később pedig INFJ személyiségtípust kapott eredményül. A kínai asztrológia alapján vajon melyik fedi inkább a valóságot?