2017. Jin Tűz Kakas év előrejelzés

A kínai asztrológiában 2017. február 3-án elkezdődött a jin tűz kakas év.

Sok előrejelzést lehet olvasni az interneten, így én most csak néhány kiragadott lehetőségről írnék, ami ebben az évben rejlik, és amiket természetesen az egyéni képletek  befolyásolnak.

Mindnyájunk számára hangsúlyos feladat lesz, hogy megtanuljuk tisztelni egymást és egymás múltját. Ne kakaskodjunk, ne menjünk bele presztízs vitákba csak azért, hogy a saját igazunkat bizonygassuk. Ha így teszünk, sokat tanulhatunk másoktól, felismerjük mi az, amiben segíteni tudnak nekünk akár azáltal, hogy tükröt tartanak számunkra. (Ez hatványozottan igaz azokra, akiknek van kakas a képletükben.)

Előtérbe kerülnek a flörtök, az emberi kapcsolatok, a társasági élet.

Most meg tudjuk mutatni miben vagyunk tehetségesek, ki tudunk tűnni, főleg ha tevékenységünk kapcsolatos kommunikációval, kreativitással, ötleteléssel.

Elindulhatunk a pénzteremtés útján is, különösen azok, akiknek a képletében meghatározó a fa elem.

Fontos, hogy amit el szeretnénk érni, abban legyünk nagyon türelmesek, mert jó eséllyel megkapjuk amit szeretnénk, de az ehhez szükséges időt ki kell várnunk.  Amennyiben nincs meg a kellő türelem és ki akarjuk erőszakolni a sorstól amit szeretnénk, akkor egyrészt nem kapjuk meg, másrészt pedig saját magunknak okozunk vele fájdalmat.

Jellemzőbb lesz az elmúlt év viszonylatában az egymás iránti szeretet megnyilvánulása, könnyebben támogatjuk, segítjük embertársainkat, akár a számunkra idegeneket is.

Ennek fényében kívánok boldog és sikeres 2017-et mindenkinek. 🙂