Kérdések

Online ingyenes válaszadás a négyoszlopos képlet alapján
Ha kérdezni szeretnél, kérlek előtte olvasd át az Asztrológia oldal tartalmát.
Ezen a felületen teljes elemzésre nincs lehetőség, de önismereti, vagy időszerűséget vizsgáló konkrét kérdésedet felteheted hozzászólás formájában. Az itt kapott válasz a gondolatébresztés szerepét töltheti be.

Ne felejtsd el megadni pontos születési adataidat (hely, év, hónap, nap, óra, perc), és háttér információt a kérdésed jelenlegi hátterét illetően.
(A személyes adatokat az adatvédelmi irányelveknek megfelelően válaszadáskor törlöm.)

Bátran visszajelezhetsz, ha a kapott válaszban valami nem világos, valamivel nem értesz egyet, vagy helytállónak érzed az olvasottakat.
FONTOS!  Az asztrológia a saját szerepedet vizsgálja a saját életedben. Azaz Te mit tudsz tenni azért, hogy Neked jobb legyen.

69 hozzászólás “Kérdések” bejegyzéshez

 1. Kedves Tímea!
  Köszönöm szépen a lehetőséget, szeretnék élni vele.
  Az lenne a kérdésem hogy van egy kisfiam és szeretnénk egy kislányt is még.
  Mivel már nem vagyok fiatal ,az idő kérdése ebben elég fontos.
  Aktuális lehet ez még, sikerülhet?
  Tavaly úgy tűnt megérkezik,de sajnos genetikai rendellenesség miatt el kellett engednünk 😞
  Születtem Bp,19xx.xx.xx.
  Hajnali x.xx perckor

  Köszönöm szépen (Csillag lány)

  1. Kedves „Csillag lány”! Nem könnyű kérdést tettél fel. Időre van szükségem, hogy jobban elmélyedjek a képletedben. Addig támpontot adhatna, ha megírod, mikor született a kisfiad? Illetve a párod születési ideje is segíthet, akivel közösen a gyermeket szeretnétek.

 2. Kedves Tímea.
  Segítségre lenne szükségem,mert úgy érzem eltévedtem az utamon, remélem kapok rá választ.
  19xx.xx xx-én születtem, Miskolcon xx:xx perckor.
  A Szaturnuszom skorpió,ami miatt a remeteséget kell megélnem,s ezáltal a szeretetben is megmutatozik,nem kaphatom meg amit szeretnék,s a tanulnivalóm az érzelmek nem adása,nem kapása.
  Nah és ez az én problémám,hogy én nagyon érzelmes vagyok és ezt nem tudom elfogadni.
  17 éve élek karmikus kapcsolatban ami azt jelenti azzal vagyok akivel mindig is akartam de nem tudja kifejezni a szeretetet igazán,de mélyen én vagyok a mindene.
  Miért nem adhatja meg nekem azt amit szeretnék?és miért nem élhetünk normálisan?(anyagi gondok)
  Várható e valami változás az életembe,ez évben vagy jövőre?
  Előre köszönöm a segítséget,nagyon fontos számomra.

  1. Kedves Tímea! Olyan kérdéseket és olyan mélységben érintve tettél fel, melyekre nehéz eddigi életutad, főbb életeseményeid ismerete nélkül válaszolni.
   Négyoszlopos képleted nem utal remeteségre, magányra, társaság nélküliségre. Vannak körülötted emberek, de ezek a kapcsolatok talán felszínesebbek, nem annyira megalapozottak, erőteljesek, mint amennyire szeretnéd. Olyanok is vannak, akiket el kell engedned életed során. Nem kifejezetten párkapcsolati értelemben értve ezeket, hanem mindenféle emberi kapcsolatokban. Ilyen esetben nem azért lehet nehéz számodra az elengedés, mert mély a kapcsolat, hanem a benned levő ragaszkodás, kötődés, birtoklási vágy miatt. Úgy tudsz ezen lazítani, ha őszintén szembenézel saját magaddal: mi az, ami köt az adott kapcsolatban, mihez ragaszkodsz benne? A személyhez, vagy az általa valamiben nyújtott biztonsághoz, vagy a biztonság érzetéhez, vagy a megszokotthoz?
   Képleted alapján biztonságérzetedet nagy részben az anyagiakkal kapcsolod össze. Ez érthető, hiszen valóban szükséges a pénz ahhoz, hogy tető legyen a fejünk felett, étel az asztalon, meleg a szobában. De ha ezek adottak, akkor az anyagi problémák azt feszegetik és próbálják tágítani, hogy mennyire a pénz mértékétől teszed függővé saját komfort érzetedet és hogy végül megtanuld elengedni az anyagiakkal kapcsolatos félelmeket.

   Életedben a megnyilvánuló eseményeket és saját cselekedeteidet hajlamod lehet úgy megélni, mintha a körülmények akadályoznának. Például van egy elképzelésed a jövőt illetően, de az nem pont úgy sikerül, ahogy tervezted, mert például „nincs hozzá megfelelő anyagi hátterem”, vagy mert „nem tudom azt tenni, amit akarok a körülményeim miatt”. Vagy kapcsolataid vonatkozásában is lehet ilyen megélésed, hogy az anyagiak akadályozzák a megfelelő (mély) kapcsolat kialakítását. Ez nem így van, nem az anyagi helyzet, vagy a külső körülmények az „ellenségeid”, hanem a saját tudattalanod. Benned vannak ilyen hajlamok, melyek tudattalanul működnek. Múltból (hited szerint akár előző életekből) hozott minták, félelmek. Ez jó hír. Hiszen, ha benned rejlik az ok, akkor benned rejlik a megoldás is. 🙂 Úgy tudsz a mélyére látni, ha ilyen esetekben keresed a tetteid mögött megbújó okot. Lehet, hogy eleinte nem pont akkor veszed észre tudattalan működéseidet, amikor zajlik, hanem utólag. Nézz őszintén szembe saját magaddal és keresd meg azt a legelső gondolatot, ami elindította vagy megakadályozta benned a cselekvést, a reakciót. Vagy azt is, hogy miért az adott módon csapódik le benned az adott dolog.

   Munkádban valószínűleg inspirálni tudod az embereket, tevékeny lehetsz, életenergiád leginkább itt áramló, de ami igazán fontos számodra és ahová az erődet, fókuszodat helyezed, az a párkapcsolat, otthon életterületed. A párkapcsolat és saját magad megélése. Az ebben tapasztalt nehézségeidről esett szó fentebb.
   Másik fontos életterületed a víz elem által jelzett érzelmek, életbölcsesség, spiritualitás, információ áramlás, tanulás és minden olyan tevékenységi forma, ami feltölt téged. Viszonylag kevés víz van a képletedben, de nagyon jótékony hatású lenne a több víz a Nap Mesteredre – ezért úgy élheted meg, hogy például kevés az érzelem, amit kapsz, többre lenne igényed. Az elmúlt néhány év vizes év volt, még a jelenlegi is az. A 2023-as Jin Víz Nyúl év éppen arra ad neked lehetőséget, hogy az érzelmeket jobban felfedezd, be tudd fogadni, el tudd fogadni és adni is természetesen. Mindez elvezet az igaz érzelmek által megalapozottabbá váló emberi kapcsolatokhoz is. Párkapcsolatban is. Hogyha nem adoptálod, akkor viszont úgy éled meg, hogy kívül látod ezt, másoknak van érzelmes kapcsolatuk, másoknak van mélyen megalapozott kapcsolatban részük – „nekem pedig nincs, mert a körülmények megakadályozzák”. És ez a gondolat fájdalmat fog okozni. Azt tudod vizsgálni, arra van ráhatásod és befolyásod, hogy te mennyire adsz igaz érzelmeket másoknak, a párodnak. Azt írod, „nem kaphatom meg amit szeretnék (szeretetet), s tanulnivalóm az érzelmek nem adása, nem kapása”. Nem hiszem, hogy van bárki a Földön, akinek ez lenne a tanulnivalója. Hiszen a Földre éppen az érzelmeket is tanulni, megtapasztalni születünk. 🙂 Azt is írod, hogy „érzelmes vagy”. Akkor miért ne tudnál érzelmeket adni, vagy miért az lenne a tanulnivalód, hogy ne adj érzelmeket?
   „17 éve azzal vagyok akivel mindig is akartam de nem tudja kifejezni a szeretetet igazán, de mélyen én vagyok a mindene. Miért nem adhatja meg nekem azt amit szeretnék?”
   Nem ismerem a hátterét és részleteit a történetnek, de abból amit írtál arra következtetek, hogy valamilyen formában kifejezi szeretetét irányodban, hiszen másként nem tudhatnád, hogy „de mélyen én vagyok a mindene”. Nem lehet, hogy egyszerűen „csak” arról van szó, hogy más a szeretet nyelvetek? Miből tudod, hogy te vagy a mindene? Az az 5 szeretetnyelv melyikébe illik bele? Például elismerő szavakkal jelzi szeretetét, gyakran dicsér? Vagy minőségi időt tölt veled, jókat beszélgettek? Vagy apró ajándékokkal lep meg? Esetleg szívességeket tesz, kávéval, reggelivel köszönt reggelente? Vagy gyakran megölel, kézen fogva sétáltok?
   Ő mivel fejezi ki szeretetét irántad és neked mire lenne ehelyett igényed? És természetesen fordítva is érdemes vizsgálni, rád melyik jellemző, és neki az megfelelő-e? Ha ezeket megbeszélitek, be lehet építeni a hétköznapokba a másik által igényelt megnyilvánulásokat is. Természetesen evvel együtt is lehet olyan, hogy valaki szavakban nehezebben, ezért ritkábban fejezi ki érzelmeit, de tetteivel annál inkább. Ez ugyanannyira értékes, hiszen ugyanaz a mély szeretet van mögötte. Ilyenkor a tettek beszélnek.
   „Várható e valami változás az életembe, ez évben vagy jövőre?”
   Igen, várható változás 2024-ben életedben. Egyrészt Sárkány év lesz, ami a képletedben levő Kutyákkal kölcsönhatásba lépve elhozhatja benned a nagy változásokra, változtatásokra való igényt. Másrészt 2024-ben új 10 éves sorsidőszakba lépsz, ami az elmúlt 10 évhez képest új feladatokat hoz számodra. Az elkövetkező 10 évben személyiséged valószínűleg nagy átalakuláson, változáson megy keresztül. Ahogyan párkapcsolatod, esetleg otthonod is megújul, változik, átalakul. A transzformáció folyamata olykor fájdalommal is jár, ez látható jelenleg a külvilágban is, amikor világunk nagy átalakuláson megy keresztül. A 2034-ig tartó időszak után, ha visszatekintesz, azt veheted észre, hogy egy teljesen más ember vagy, mint az, aki fenti sorokat írta. Ehhez kívánok sok sikert, boldog újjászületést. 🙂

   1. Kedves Timi, a kérdezési lehetőség itt az oldalon él hozzászólás formájában. E-mailben rengetegen kérdeznek/kérdeznének, amikre kapacitás hiányában nincs lehetőségem válaszolni. Azért teszek kivételt, mert eredeti kérdésedet itt az oldalon tetted fel.

    „A kérdésem az lenne hogy Bp-re költözés lehetséges e jövőre? Összejöhet e tartósan? Mint irtad várhatóak változások az életembe. És bár szeretem a mostani munkahelyem is most talán ezért lenne nehéz döntés,hisz igy is megyek mikor tudok hogy ott legyek ahol szeretek lenni.”
    A 2024-es Sárkány évben lehet benned igény a változásra, -ahogy előző válaszomban valóban említettem- munkádat illetően is, illetve a távlati terveid is változhatnak. Akkor látni, érezni fogod, hogy ez az igény mekkora, nagyobb-e, mint a jelenlegi munkahelyedhez (a biztonsághoz, megszokotthoz) való ragaszkodásod. Ezekre a kérdésekre akkor kapsz igaz választ, ha önmagadban keresed az őszinte válaszaidat az előző válaszomban leírt módon. A tudattalanod tartalmaiba érdemes betekintést nyerned – ez önismeret mélyítés, önmegfigyelés által lehetséges, valamint a tudatos jelenlét szükséges hozzá. A meghozott döntésed pedig a saját életedért vállalt felelősségvállalást fogja jelenteni.
    Hogyha elköltözöl jövőre másik városba és munkahelyet is ott keresel, akkor ez tartós lesz-e? Senki nem fogja neked előre megmondani. Nincs a képleted alapján olyan, ami miatt ne lehetne tartós. De garancia sincs arra, hogy tartós lesz. Megint azt tudom mondani, hogy önmagadban keresd a választ arra, hogy miért az a döntésed alapja, hogy tartós lesz-e? Ha rövid távra, 1-2-3 évre tudnál adott helyre költözni, akkor nem tennéd meg? Nem élnéd meg, amit lehet, amit szeretnél? Azt vizsgáld meg, h mi tart vissza ettől? Megint a félelem a biztonság, a megszokott dolgok elvesztésétől? Ezért mondom azt, hogy a döntést akkor tudod majd meghozni, amikor át- és megéled a változás igényét. Ha nagyobb lesz a változtatás vágya, mint a biztonsághoz, megszokotthoz való ragaszkodásod, akkor képes leszel meglépni és költözni. Ha a biztonságvágyad lesz erősebb, akkor maradni fogsz. De ahogy említettem akár a jövőbeli terveid, elképzeléseid alapjai is változhatnak a Sárkány évében. Illetve lesz/lehet olyan terved is, amiről kiderül, hogy nem reális, nem megvalósítható és emiatt elveted az adott ötletet.
    Ami az otthon változását illeti 2024-2034 időszakban, az lehet felújítás, de lehet akár költözés is. Ugyan úgy átalakulhat otthonod is, ahogyan a személyiséged ezek alatt az évek alatt. Valószínűleg a kettő arányban lesz egymással. Ha a személyiséged sokat változik, akkor az otthonod is. Ennek megfelelően az is előfordulhat, h a 10 év alatt többször költözöl, de az is, hogy egyszer sem, hanem vmilyen felújítást vagy változtatásokat eszközölsz a régi kereteken belül.

    Másik kérdésed párod balesetével kapcsolatosan.
    „Ugye a törés mindig valamire felhívás az életbe ő nem tudta megfejteni,az ő szempontjából az én szempontomból tudom,hisz mindent amit ő csinált itthon (mert megvan az osztva a háztartás)azt mind nekem kell csinálni még jó sokáig. Talán azt akarja ez jelenteni hogy ami eddig volt ne azon az úton haladjunk tovább hanem egy másikon. Én megteremteném azt a másik utat ha tudnám hogy jó út.”
    Amikor meghozunk egy döntést, ritka esetben tudhatjuk előre, hogy az új út mennyire lesz nehéz, megfelelő, vagy „jó”. Mi a „jó út”? Amelyik könnyű (biztonságos)? Vagy amelyik ismeretlen, nehezebb, de éppen emiatt nagyobb felismeréseket, fejlődési lehetőséget, átalakulást hozhat? És a kettő között számtalan árnyalat létezik.
    Párod szempontjából nem fejtegethetem, mit jelenthet életében a baleset, nem csak azért, mert nem kért meg rá, hanem azért is, mert nem ismerem az élethelyzetét, hogy éppen hová tartott, és mi okozta pontosan a balesetet. (Más okozta? Vagy ő volt figyelmetlen? Ha utóbbi, akkor mi terelte el a gondolatait? Mire gondolt éppen? Vagy milyen más oka volt annak, hogy nem tudott koncentrálni arra, amit csinál? Fáradt volt? Kialvatlan? Sokat dolgozott? Stresszes? Felelőtlen? stb-stb.) Érdemes lehet végig gondolnia ezeket és azon változtatni, ami a háttérben álló ok.
    Számodra pedig azt is jelentheti az eset, hogy jobban értékeld, amit párod otthon végzett házimunkát. Részéről ez is a szeretet kifejezése és talán ezt nem vetted észre.
    Arra bíztatnálak, hogy bízz jobban önmagadban, meghozott döntéseidben. A jeleket ne mindig kívül keresd, hanem inkább befelé tekintve kutakodj. A döntések pedig.. lehet, hogy nem minden döntésed lesz tökéletes, de semmi nem végleges, ha meggondolod magad, mert látod, hogy esetleg nem olyan jó döntést hoztál, mindig lehet tovább változtatni. És ebben a következő 10 évben ezt meg fogod tapasztalni. Nem lehet mindig mindent jó előre bebiztosítani. Picit próbálj belelazulni és mindig csak a következő pici lépésre koncentrálni. Bele fogsz jönni.

 3. Kedves Timi! A kérdésem az lenne látsz nálam ebben az évben költözést? Most Bécsbe élek de vágyok haza is 🙂 lehetséges lenne haza költözni?
  Köszönöm
  Mazsika 19xx.xx.xx xxxxxxx
  Reggel x:xx születtem

  1. Kedves Mazsika! A Nyúl évére látható, hogy külfölddel kapcsolatosan gondolkodsz a változtatáson biztonságérzeted és/vagy honvágy miatt. Természetesen hazaköltözhetsz a 2023-as Nyúl évében, ha szeretnél. Amire érdemes figyelned, hogy ne illúziókra építsd ezt a lépésedet, mert ebben az esetben megbánhatod, csalódhatsz (abban, amilyen itthon lesz, ami itthon vár rád, amihez itthon tudsz kezdeni). Tehát fontos, hogy reális képed legyen az itthoni lehetőségeidről, terved legyen, hogy mit fogsz csinálni. Ellenkező esetben lehet, hogy már 2024-ben történik olyan esemény, ami újabb változtatásra késztet, ez jelentheti újabb költözés tervét (ez esetben külföldre). Sok sikert kívánok!

 4. Kedves Tímea!
  Nem tudom, él-e még ez a lehetőség, meg, hogy jó helyre írok-e, de most valahogy jó lenne választ kapnom a felmerült problémámra. Ha megoldható.
  Születési dátumom 19xx.xx.xx. , xx:xx óra. xxxxx.
  Röviden, tulajdonképpen az eddigi életem során javarészt azzal törődtem, hogy édesanyám élete úgy ahogy rendben legyen, lévén nagyon rosszul látott, aztán meg is vakult, aztán teljes ápolásra szorult. Ő tavaly márciusban meghalt, de előtte otthonba került, ezért én elvállaltam egy szállodai reggeliztető állást, hogy tudjam látogatni stb. Egyébként PR diplomám van, jóga oktatói végzettségem, stb. Kicsit ottragadtam ezen a helyen, mert voltak nagyon jó élményeim, de egyre több a rossz, mert nem az én közegem, meg sajnos rosszul reagálok le dolgokat. Nagyon érzékeny vagyok, és rosszul élek meg dolgokat. Most van ott egy olyan helyzet, hogy döntenem kellene, hogy menjek, vagy maradjak. Mármint ezt csak én érzem így, a tulaj marasztalna, még nem is tudja, hogy milyen szándékaim vannak.
  Az az igazság, hogy ez a döntésképtelenség, meg önbizalomhiány az életem szinte minden területére rányomja a béjegét. A párkapcsolatra is. Nem merem kimutatni az érzéseim, mert…
  Most sem tudom, hogy maradjak addig, amíg nyugodtan találok egy megfelelő helyet, vagy legyek bátor és lépjek…
  Amúgy pedig bízom magamban, és ez a fura az egészben…
  Azt hiszem majd fogok tőled kérni egy teljes elemzést is, arról majd írd meg légyszíves a részleteket…
  Köszönöm, és elnézést, hogy mégis hosszúra sikerült!
  Tünde

  1. Kedves Tünde! Valóban érdemes lehet teljes elemzést kérned valakitől, én jelenleg nem tudok komplett elemzéseket vállalni, de talán az alábbi „kis elemzést” is tudod hasznosítani. Az általad leírtak tükrözik a teljes képletműködésedet, amit nehéz lényegretörően és elbeszélgetés (háttérinformációk, konkrét életesemények, képlet pontosítás) nélkül „megfogni” és megfogalmazni. A kérdésedre a konkrét választ (felmondjál-e amíg nincs más munkalehetőség?) az asztrológia nem fogja megadni, inkább saját működésedre segíthet rávilágítani, az önismeretben, illetve a helyzet tisztább átlátásában segíthet.

   Képleted alapján folyamatosan erős benned a fejlődési vágy, sok ötleted, terved lehet, folyamatosan képzed magad, fontos számodra a megújulás újra és újra. Igényed lehet a külvilágban, akár ismeretlen emberek számára is bevezetni új dolgokat, megújítani folyamatokat úgy, hogy azok a fennálló rendbe, szabályokba azért illeszkedjenek.
   Lehetséges, hogy a hobbid, kedvtelésed más jellegű, mint a munkád. Igényed lehet hobbiban más élményeket megélni, más tevékenységeket végezni, mint a munkádban. Ha valamit kötelességednek érzel (munkát, bármilyen feladatot), akkor annak alárendeled a személyes vágyaidat, de lehet, hogy ellentétes gondolatok, feszültség marad benned. „Nem csinálhatom azt, amit akarok.” Ugyanez a frusztráció jelenhet meg akkor is, ha valakihez ragaszkodásból, valaki más kedvéért megteszel olyasmit, amit valójában nem szeretnél. Tehát a döntéseket olykor elvárásnak megfelelésből, vagy kötelességtudatból, illetve biztonságérzeted kiszolgálásából fakadóan hozod meg, majd frusztrál, hogy ezek következtében nem azt csinálod, amit (valójában) szeretnél. Más útra vinne a szíved, mint az eszed.
   Életed során már néhányszor válaszút elé érkezhettél, ha több lehetőséget érzékeltél magad körül, lehet, hogy nehezebb volt a döntés. Ilyenkor feszültté, frusztrálttá válhatsz, mert amíg nem döntesz és nem lépsz tovább egyik vagy másik útra, addig nem tudod megélni az általad olyan nagyon igényelt fejlődést (hanem helyette a „toporgást”). Olyan eset is lehetett, amikor valamilyen veszteség ért, de általa lehetőséged nyílt valami újra.
   A 2019-es Disznó év hozhatott egy nagyobb változást, lemondást megéléseidben, akár a munkádban. A 2022-es Jang Víz Tigris év is vízválasztó lehetett, veszteség ért, és most több lehetőséget érezve magad előtt (szabadon válthatsz munkahelyet, azt csinálhatsz, amit csak szeretnél) nehéz meghozni a döntést.
   Miért nehéz számodra ilyenkor dönteni? Jellemzően azért, mert valamilyen zavaró gondolatok lehetnek benned, úgy élheted meg, hogy nem látod át tisztán az adott helyzete(ke)t. Ennek része az is, amikor maga a légkör olyan a megélésedben, ami zavaros közeget jelent. Valami nem tiszta, észre sem veszed, mikor kezdődött, hogyan történt, de egyszer csak olyan helyzetben találod magad, amit nem látsz át, zavaros, és ahonnan menekülnél. Apránként alakult, formálódott ilyenné. Eleinte még nem vészes, történt egy kis ez, egy kis az, aztán már egyszerre sok és kusza minden. De ha csak ez a menekülési vágy vinne másik munkahelyre, ott idővel ugyan evvel a helyzettel találhatod szembe magadat: észre sem veszed és ott is olyan lesz a légkör, ami zavaró számodra. Ez adódhat olyasmiből is, hogy manipuláció zajlik a háttérben, lehet, hogy valaki befolyásolni akar olyan finom módon, amit eleinte észre sem veszel, mire ráébredsz, addigra már belefolytál az eseményekbe, céljainak eszközévé válva, de legalábbis az eset megmérgezte a légkört. Vagy előfordulhatnak kommunikációs zavarok, kommunikációból fakadó sérülések is vica és verza. Vagy megjelenhet kicsinyesség, fukarkodás, szívtelenség, hatalommal kapcsolatos problémás helyzetek. Vagy félhetsz, hogy bántás, sérelem ér. Amikor a biztonságérzetedet veszíted el, önértékelésed sérül, akkor válhat számodra igazán nehézzé, mert úgy érezheted, hogy legyűr a munkával/szülővel kapcsolatos helyzet. Ezekben az esetekben érzékeny és sérülékeny lehetsz. Olyan megélésed is lehet, h érzelmileg zsarolnak, manipulálnak.
   Alapvetően életed során többször gondolhattál arra, h jó lenne munkát/munkahelyet váltani, de ezt nem feltétlenül tetted meg minden alkalommal.
   Mindezek hatása valóban begyűrűzik az otthon/párkapcsolat területére is, sérül otthon az érzelmi kifejezőkészséged, mert nem érzed magad biztonságban (máshol, pl most a munkádban, korábban édesanyáddal kapcsolatos helyzet miatt, stb). Valamint amiatt, mert egyrészt hazaviszed a munkával kapcsolatos frusztrációt, másrészt gondolatban olyan problémákat gyárthatsz le magadban, melyeket a külvilági eseményekből szűrsz le, következtetsz ki, de azok igazából erre a belső világodra nem kellene, h ekkora hatással legyenek – tehát a külső problémák nem a belvilágodban, magánéletedben csapódnak le jellemzően, csak oda is átviszed, attól tartasz, ott is megjelennek. Utólag, ha visszatekintesz ezekre a „félelmekre”, jellemzően nem úgy történhettek meg, ahogyan elképzelted, és amitől tartottál.
   Itt amit tehetsz, hogy ha észreveszed magadon, hogy agyalsz olyasmin, amit konkrét tények nem támasztanak alá, akkor tudatosítod magadban, hogy hajlamod van ott is problémát látni, ahol valójában nincs. Várd ki az események alakulását. Másrészt válaszd külön a magánéletet és a munkahelyi problémákat (hacsak nincs a párod is a munkahelyeden 😊 ). (Párkapcsolatban egyébként nehéz lehet számodra dönteni, hogy mikor érvényesüljön a Te akaratod és mikor alkalmazkodj a párodhoz, vagy mikor állj ki magadért és várd el, hogy ő alkalmazkodjon – illetve mi legyen, ha ez nem történik meg?)
   A zavaros pl. munkahelyi közeggel, kusza gondolatokkal annyit tudsz tenni, hogy képzeletben teszel egy lépést hátra, mint kívülállót figyeled magad és a körülötted levő embereket, helyzeteket, hogy tisztább képet kaphass. Lásd az egész képet, ne csak a részeket. Mert hajlamod lehet arra, hogy ha sérelem ér, azt őrizgeted magadban, sokat gondolsz rá, pörgeted fejben – és ez befolyásolja a tények józan megítélését. Ezeknek a sérelmeknek a tisztázása (fejben vagy az érintettel), majd elengedése hozhatja meg a tisztánlátást számodra.
   Hogyha pedig olyan helyzetbe csúsztál, amit valaki más kedvéért vállaltál, tettél meg, akkor vállald fel azt, amit valójában szeretnél, másként a stressz benned fog egyre inkább fokozódni. Ha kiállsz magadért, felvállalod ami számodra nem jó -pl a munkahelyen-, akkor fog erősödni az önbizalmad is. Az önbizalom pedig valóban minden életterületünkre kihatással van.

   Végezetül arról, hogy képleted alapján olyan munka illik hozzád, ahol hatással tudsz lenni az emberekre, át tudod alakítani, megváltoztatni, örömtelibbé, szeretetteljesebbé tenni az életüket valamilyen meghatározott keretek között. Úgy, hogy mindebben benne legyen a fejlődés, megújulás, kreativitás, változás lehetősége is. Ez alapján például az általad említett jóga oktatás hozzád illő foglalkozás lehet. A közösségről való gondoskodás sem áll tőled távol. A PR vonal sem rossz, ha megválogatod az ügyfelet/munkáltatót és olyasmi mellett kötelezed el magad, amiben látod az előbb említett értékeket. Munkádban az elkövetkező néhány évben adódhat változás, átalakulás olyan módon is, hogy most benned zajlanak átértékelődések, transzformáció. Személyiséged is nagyobb átalakuláson mehet keresztül.
   Sok sikert kívánok a munkában és a magánéletben is! 😊

   1. Kedves Tímea!
    Hálásan köszönöm a válaszod, te vagy az első, aki olyan dolgokra világítottál rá, amiket ugyan éreztem, de nem tudtam összerakni, megfogalmazni, ezért természetesen kezelni sem. Sajnálom, hogy most nem tudsz teljeskörű elemzést vállalni, azért ha van javaslatod, e-mailben küldd el nyugodtan. De persze nem várom el.
    Még egyszer nagyon köszönöm, rendkívül sokat segítettél már ezzel a “kis” elemzéssel is.
    Minden jót kívánok neked is a jövőben!

 5. Kedves Tímea!

  Szeretném én is a tanácsodat kérni a következővel kapcsolatban.

  Fiatal felnőtt vagyok, és még nem voltam kapcsolatban. Amikor szimpatikus volt számomra egy illető, az nem nyert ezidág viszonzást. Ez az egyensúlytalanság természetesen mindig nagyon fájt, és rosszul esett, de ezek a csalódások előbb vagy utóbb elfelejtődtek. Egészen biztos vagyok benne, hogy az idő a jövőben is segít majd az esetleges viszonzatlan szerelmekből származó fájdalmakat enyhíteni. Illetve az is támogat, hogy az életem egyéb területei (munka, család, barátok), úgy gondolom és érzem, hogy meglepően jól működnek; ezért őszintén hálás vagyok. Ugyanakkor, ahogy halad az idő, párkapcsolati téren kezdem egyre magányosabbnak (?) érezni magam. Mi blokkolhatja esetleg az életemben a szerelmi kapcsolatok kialakulását és mi az, amivel ezen segíteni lehet?
  Adatok: xxxxx, xxxx. xx. xx. xx:xx (Kérlek, hogy a nevemet és az adataimat a válaszadáskor takard ki!)

  Előre is köszönöm a megtisztelő válaszod.

  1. Kedves Katica! Csak most vettem észre kérdésedet, „kárpótlásul” igyekszem a lehető legrészletesebb választ adni Neked. Bár ez egy olyan kérdés, amire ismeretlenül nehéz érdemben válaszolni.
   Az asztrológia segítségével az okot jó esetben fel lehet tárni, vagy inkább a feltárásához kiindulópontot lehet találni, melynek segítségével egyéni munkával tudsz egyre mélyebbre és mélyebbre ásni magadban. Ehhez többféle módszer áll rendelkezésre, ilyen például a kognitív terápia, vagy a családállítás, stb. Ami úgy érzed, hogy hozzád közelebb áll. Vagy önmagadon is dolgozhatsz, egyéni úton járva (pl meditáció, mindfulness segítségével), időnként, 1-1 megakadáskor segítséget kérve, ami átlendíthet a holtponton és tudsz önállóan tovább haladni.
   Nem ismerem az életutadat, megéléseidet, ezért kérlek, hogy a párkapcsolati területen levő elakadás tekintetében mondottakat fenntartással kezeld. 😊 Azt fogadd el, amivel azonosulni tudsz.
   A Katica névből arra következtettem, hogy nő vagy, ennek megfelelően állítottam fel képletedet, ami egy olyan erős fiatal nő képét tükrözi, aki szembenézett már életében nehézségekkel, melyek által megedződött. Ha problémáid adódtak, számíthattál szüleidre, szűkebb családodra, barátaidra. Ez a jövőben is így lesz, velük összefonódást mutat a képleted. Amikor nehézségeid adódnak, rájuk számíthatsz. Természetesen nem csak akkor. Erősnek tűnsz, aki képes megküzdeni azért, amit szeretne. Ugyanakkor van egy gyengéd, finom, kedves, alkalmazkodni tudó, szabálykövető, tisztelettudó oldalad is.
   Párkapcsolat életterületén azt élheted meg, hogy ez az életterületed valahogyan a körülmények által folyamatosan gátolt, a körülmények miatt nem tudod jól megélni, azt tenni, amit szeretnél, kibontakozni a kapcsolatban. A lehetőségek megvalósulása itt körülményes, nehézségekkel járhat. Ez valamilyen okból erre az inkarnációra hozott „adottság”, hogy kapcsolataidban nehézségeket éljél meg (nem a kapcsolat nehéz, hanem az otthoni, vagy párkapcsolati körülmények nehezítik).

   Három lehetséges ok (hol egyik, hol másik) merülhet fel képleted alapján, ami párkapcsolati téren akadályozó tényező lehet:
   – Egyik, a benned élő „apaképhez” vagy ideához ragaszkodás, ami esetedben lehet egy kedves, alkalmazkodó, jól kommunikáló személyiség, olyan, aki mellett megerősítve, támogatva érzed magad. Természetesen a nők általánosságban részben édesapjukat is „keresik” a társban, akit választanak. Nálad ennél erősebb kötődés lehet jelen, olyan mértékű ragaszkodás, amit érezve azt gondolhatják, hogy ettől számukra már nincs hely a szívedben, vagy nem olyanok, mint ez az elképzelt kép. Mindez lelki értelemben. Persze előfordulhat, hogy időben is családoddal, barátaiddal töltesz sok időt, de ez még nem lehet akadály, ha olyan társat választasz, akinek szintén szüksége van külön töltött időre is. Képleted alapján, amikor párkapcsolatod van, akkor sem hanyagolod el a baráti körödet, ezt vannak, akik nehezen tolerálják, de vannak olyanok is, akik szintén szeretnének önállóan is időt eltölteni, és inkább azt nem kedvelik, ha „tapad” rájuk a társuk. Olyan társ illik melléd, aki mellett független tudsz maradni és Te is engeded, hogy ő is élje a korábbi életét is (barátok, család, saját hobbi vonatkozásában).
   Igényed lehet arra, hogy megtaláld „az igazit”, de nem a hagyományos típusú párkapcsolatot keresed. Lehet, hogy valamilyen értelemben más lesz a kapcsolatod, mint a megszokott, ami lehet egy nehezítő körülmény ezen az életterületen. De ne a külvilággal foglalkozz, vagy avval, hogy mi a „megszokott”, hanem avval, hogy számodra mi a megfelelő.
   Segíthet, ha végig gondolod, akik iránt érdeklődtél, milyen típusú személyiségek voltak, mit láttál meg bennük, ami vonzott. Ha megtalálod a közös nevezőt, ahhoz juthatsz közelebb, hogy mit keresel egy társban. Azt érdemes átgondolni, vajon miért pont azt keresed, mi ennek a gyökéroka?
   – Előfordulhat, hogy amikor valaki szimpatikus számodra, szinte belelovallod magad a gondolatba, hogy ő az, aki „az igazi” lehet számodra. Ilyenkor sokat pöröghetnek ezen a gondolataid, olyan mértékben, ami már nem egészséges. Abból tudod felmérni, ha például már a munkádban is akadályoz, vagy lelkileg érzed magad rosszul, nem tudsz más témán gondolkodni, egyfolytában csak ezen járnak a gondolataid. – Ez avval jár, hogy közben nem veszed észre azt, aki esetleg megfelelő lehetne számodra, és kölcsönös az érdeklődés, mert csak arra a személyre fókuszálsz szinte „rögeszmésen”. Ilyenkor a gondolataid, gondolkodásmódod az, ami gátol és az utadban áll. Ez egy szokásminta, amin tudatos odafigyeléssel lehet változtatni, kitartó munkával. Minél előbb leállítod ezeket a gondolatmeneteket, annál könnyebben sikerül.
   – Harmadik a karrier, munka területe. Túl nagy hangsúlyt helyezel életedben a munkára, karrierre? Képleted arra enged következtetni, hogy meg kell találnod az egyensúlyt a munka és a párkapcsolat között. Időben és energiában mire fordítasz nagyobb figyelmet? Ameddig a munkán van a fő hangsúly, addig nem tud jól működni a kapcsolat és fordítva. Lehet, hogy eddig lekötött a munkád, hogy megfelelj az ottani elvárásoknak, főnöknek, vagy előrébb juss, feljebb tudj lépni, ehhez esetleg a tanulás is sok időt, energiát igényelt tőled. Tehát a figyelem, erőid a munkára helyeződhettek elsősorban. Természetesen ez csak akkor okoz gondot, ha túlzásokba esel. A munka területe láthatóan fontos számodra, arra érdemes figyelned, hogy ne vidd túlzásba, ne csak a munkának élj, ne „két végén égesd a gyertyát”. Egyrészt, mert az a(z esetleges, illetve a meglévő) párkapcsolat rovására mehet, másrészt idővel kiégéshez vezethet.
   – Végezetül még annyit, hogy nem tudom, megbeszélted-e érzéseidet azokkal, akik szimpatikusak voltak számodra, de a kommunikáció, önkifejezés minden életterületen előnyös számodra. Érdemes ezen oldaladat minél jobban kibontakoztatnod.
   Képleted azt tükrözi, hogy párkapcsolat területén jók a megérzéseid, pontosan érzed előre, hogy mire számíthatsz, mit kellene tenned, mi a következő lépés, amire szükséged van – csak hajlamod lehet nem ennek megfelelően cselekedni. Ennek megfelelően az elakadásod okát is bizonyára érezni, sejteni, tudni fogod – hallgass a megérzéseidre, ott lesz az ok, ahol sejted. 😊

   Fiatal vagy, semmiről nem késtél le. 😊 Amikor megtalálod a párodat, és egyensúlyt tartasz a munka-párkapcsolat életterületeid között, nagyon szép megéléseid lehetnek, sok felismerést és tanulási lehetőséget hozhat életedbe. Addig pedig próbálj az önkifejezés, előadás, kommunikáció, beszéd, írás, alkotás, művészetek területek valamelyikében kibontakozni, például egy ilyen hobbi által, mert azon túl, hogy a gondolataidat másik mederbe tereli, meglepő módon segíteni fog a párkapcsolat életterület kiegyensúlyozásában is. Ehhez kívánok sok sikert Neked! 😊

 6. Kedves Timi! Lenne egy kérdésem egy fiúval kapcsolatban, volt egy félreértés közőttünk, úgy gondolom és érzem hogy, fog hozzám majd közeledni, bekulni akar, de én bizonytalan vagyok, és nem merek megbízni benne ☹️ félek hogy Hátbatamad, kérdésem ezzel kapcsolatban hogy jól érzem vagy teljesen fölösleges az aggodasóm? Megbízható személy?
  Nevem Teréz 19xx.xx.xx /x:xx
  Az ő neve Mihály 19xx.xx.xx Születési óra ismeretlen
  Köszönöm szépen!

  1. Kedves Teréz! Képleteitek (óra hiányában a másik fél képlete csak részlegesen ismert) között olyan kölcsönhatás jön létre, ami hajlamot mutat arra, hogy idealizáljátok a másikat. Olyasmit láthattok a másikba, amilyen tulajdonsággal az nem rendelkezik. Amikor feloszlik a rózsaszín felhő, akkor derülhet ki, hogy nem is olyan és élhetitek meg úgy, hogy „becsapott”. Ilyen esetekben avval, hogy nem reális képet alkotunk a másikról, nem ő csap be, hanem mi saját magunkat. Amennyiben ilyen okok voltak a korábbi rossz tapasztalatok mögött, és amiatt nem tudsz jelenleg megbízni benne és mégis szeretnél további kapcsolatot fenntartani, akkor érdemes reális képet alkotnod róla. Vagyis ne a fantáziavilágod vezessen és képzelj el róla dolgokat, hanem a tények alapján ítéld meg a helyzeteket. Tudatosan legyél benne a kapcsolatban (ez nem csak párkapcsolati értelemben igaz) és ha olyasmit tapasztalsz, amit nem tudsz elfogadni, vagy amit tiszteletlennek ítélsz, akkor azt lásd reálisan, ne keress kibúvókat („biztos csak azért, mert”, stb), hanem húzd meg a határaidat. Ha másként nem megy, szükség esetén ez a határhúzás lehet akár a kapcsolat végleges lezárása is – ezt Te fogod érezni, tapasztalni. Hátba támadásról nincs szó, hanem arról, hogy meg kell tanulnod reális képet alkotni és amikor ez már meg van, akkor tudsz dönteni. Ha már most meg van a korábban tapasztaltak alapján, akkor már most is tudatos döntést tudsz hozni. Sok sikert kívánok!

 7. Kedves Tímea!

  Én is szeretnék élni az online tanácsadás lehetőségével. Kicsivel több mint négy éve vagyok egyedülálló, de úgy érzem most már készen állnék egy mély és igaz kapcsolódásra, párkapcsolatra. Ennek ellenére viszont nem igazán találom a párom… Magasak volnának az elvárásaim, vagy még nem jött el a megfelelő idő? Esetleg a képletemből lehet tudni, hogy mikorra várható a szerelem az életemben?
  Adatok: Budapest, 19xx.xx.xx., xx:xx (Szeretném, ha nevemet és adataimat válaszadáskor kitakarnád.)

  Nagyon köszönöm, ha megtisztelsz válaszoddal! Kellemes hétvégét kívánok!

  1. Kedves Pisze! Képleted azt mutatja, amit kérdésed megfogalmazása is rejt: mély és igaz kapcsolódásra vágysz. Fizikai értelemben valószínűleg nem magasak az elvárásaid. Viszont lelki síkon nehezebben találhatod a kapcsolódást, mert hoztad magaddal az egység élmény érzését és ugyanezt szeretnéd megélni itt az anyagi síkon is. Amíg nem érkezik meg ez az igaznak érzett társ, addig inkább köszönöd, de jól megvagy egyedül, mint egy az általad elképzelthez képest felszínes kapcsolatban. Ez nem a külsőségekről szól, hanem az egységbe tartozás érzéséről. Képleted azt mutatja, hogy ezt az érzést te a párkapcsolatban szeretnéd megélni. (Van, aki a gyermekével, van, aki valamelyik szülőjével, van, aki szinte mindenkivel reméli, hogy lehetséges.) Ha tudatosítod magadban, hogy itt a földi síkon másként élhetjük meg az egységet és nem mindenki hozta ezt az érzés-emléket magával, elképzelése sem lehet arról, mi az, amire vágysz, akkor reálisabb párkapcsolati képet tudsz magadban kialakítani. Ettől te még megélheted azt, amit szeretnél.
   Párkapcsolat kialakításához kedvezőek lehetnek számodra például a Tigris időszakok (2022 a Tigris éve lesz). Pontos időt mondani nem lehet, inkább azt, hogy mivel tudod felkészíteni magadat, mit tehetsz azért, hogy bekövetkezzen. Ezekről ejtenék pár szót.
   Képleted azt a képet festi elém, amikor egy hegy emelkedik ki az óceánból, láthatóan a vízfelszín alatt is egyre szélesedve, stabilan ellenáll a lábait csapkodó hullámoknak. Régi idők emlékét őrzi, mintha évezredek óta ott állna rendíthetetlenül, magányosan. Az idők során nagy viharok vették körül, vadul csapkodó hullámok kavarták fel a vizet körülötte és csiszolták, simították el sziklás éleit.
   Külső szemlélő számára határozott karakter benyomását keltheted, aki nyugodt, lehet rá támaszkodni, nagy a mentális ereje, nem ijed meg az élet harcaitól, jól bírja az egyedüllétet, érti a magányt. Ezt a stabilitást, rendíthetetlenséget azonban a felszín alatt mély érzékenység, hangulatok hullámzása zavarja meg. Sokkal jobban megérinthetnek érzelmileg bizonyos dolgok, mint az utólag visszatekintve indokoltnak tűnik számodra. Sok energiát igényel tőled a stabilitás látszatának fenntartása. Lehet, hogy szívesebben is vagy egyedül, mert akkor érzed azt, hogy önmagad lehetsz.
   Párkapcsolat kialakításához fontos az, hogy ne vonulj el túlságosan a társasági élet lehetőségétől. Hátráltathat még, hogy időnként hajlamod lehet a melankóliára. Meg van benned annak a lehetősége, hogy megtaláld azt a hobbit, egyedüli elfoglaltságot, hitrendszert, amivel fel tudod lelkesíteni magad és töltekezni tudsz. Keresd ezeket a lehetőségeket!
   Idegen emberekkel szemben lehetnek gátlásaid, ezt úgy tudod oldani, hogy keresed a hasonlóságot bennük és benned (pl. közös érdeklődési pontok, közös hobbi, azonos látásmód), vagy olyanok társaságában kapcsolódsz idegenekhez, akikkel biztonságban érzed magad.
   Amennyiben volt nehéz szakítás, ért sérelem, és ezeket a tudattalanodban őrzöd, ezeket váratlanul felszínre hozhatja egy-egy „vihar” előidézve az érzelmi kilengéseket benned. Események észrevétlenül felszínre hozhatnak olyan érzelmeket, melyeket mélyre temettél magadban. Életfeladatod is az, hogy ezeket amikor a felszínre kerülnek megoldjad elsőként azáltal, hogy ránézel, tudatosítod, felismered a gyökerét. Ezáltal finomodnak tovább a már évezredek óta simuló vonalaid, éleid.
   Képleted jelez művészi-, esztétikai érzéket. Ez megjelenhet bármiben: zene, ének, festészet, kézművesség, lakberendezés, dekoráció, stb. Azért jó, ha foglalkozol ilyesmivel, mert a művészi önkifejezés által fel tudod dolgozni magadban azokat az élményeidet, amik mélyen felkavarnak érzelmileg. Segít elsimítani a hullámokat, kisimul a felszín és újra rendíthetetlen hegyként emelkedhetsz a magasba. Így teljesítheted be azt a feladatodat is, hogy akiket valami elzár a külvilágtól, átérezve és mélyen megértve magányukat támogatod abban, hogy megtalálják magukban azt a belső erőt, ami segít legyőzni sorsuk nehézségeit.
   Remélem nem okozott csalódást, hogy nem teljesen a kérdésedre válaszoltam, képletednek ez számomra a legfőbb üzenete. Nagyon sok sikert kívánok ehhez a szép és nemes vállalt küldetéshez. 🙂

   1. Kedves Tímea!

    Nagyon köszönöm a részletes válasz! 🙂
    És egyáltalán nem okoztál csalódást, sőt, őszintén hálás vagyok, amiért mindezt leírtad, hiszen sok dologban megerősítettél önmagammal kapcsolatban.

 8. Szia Timi! Szeretnék kérdezni, Megismerkedtem egy jó képü pasival, és szeretném tudni hogy mennyire valószínű az hogy egy hoszzutávu kapcsolat alakulhasson ki 🙏
  Mihály 19xx.xx.xx. Szül. Óráját sajnos nem tudom, Budapest. Az enyém 19xx.xx.xx Gyomaendrőd.
  Köszönöm szépen

  1. Kedves Tereza! Azt a képletből nem tudom megmondani, egy kapcsolat lesz-e, és ha igen, mennyire lesz hosszútávú. Látható a kölcsönös szimpátia, az egymás társaságában érzett biztonságérzet, megerősítés. Benne van a kapcsolatban a mély érzelmek megélésének lehetősége, amennyiben egyik fél sem idealizálja túl a másikat és ruházza fel olyan tulajdonságokkal, amikkel nem rendelkezik, mert ez idővel mindenképpen csalódáshoz vezethet. Bár részleges a képlet, a látható elemek között nincs olyan „ütközés”, ami arra utalna, hogy ne lehetne akár tartós kapcsolat. Hogy lesz-e, az nem a képleteken múlik. Sok sikert kívánok!

 9. Kedves Tímea!
  Beírtam a kalkulátorba az adataimat. (19xx.xx.xx. xx:xx Nyíregyháza)
  4 lélekcsillagom és 4 művészetek csillagom van és 2 Fai. Inkább a háttérben szeretek lenni, pedig jin fém napon születtem.
  Ezek mit jelentenek?
  A másik kérdésem: 18 éve egyedül vagyok, nagyon vágyom egy szerető társra. Van még erre lehetőségem?
  Köszönettel: M

  1. Kedves Mónika! A képletedben levő csillagok azt jelzik, hogy olyan jellegű mély kapcsolódást szeretnél megélni a földön, ami fizikai síkon nem annyira lehetséges. Hoztál magaddal egy olyan emléket, lenyomatot, ami folyamatosan arra emlékeztet, ahogyan az Egységben megélted a másokkal való lelki szintű mély kapcsolódást. Az Egyek vagyunk érzését. Emiatt nem olyan jellegű kapcsolatra van igényed, mint akiknek nincs ilyen csillag a képletükben. Érezhetted magadat különösnek amiatt, hogy amik másokat boldoggá tesznek, számodra nem az jelenti a teljességet. Ha próbáltál megfelelni az elvárásoknak, külső mintáknak, akkor nem érezted magad önazonosnak. Olyan kapcsolódásra vagy képes, ahol szavak nem igazán szükségesek a másik megértéséhez, apró rezdülésekből is érted és érzed a másikat. Ezek a csillagok hajlamosíthatnak arra, hogy elvonulj, magadban tölts több időt, mint társaságban. Szükséged van arra, hogy félrevonulva a világ zajától megéld a benned levő kreatív hajlamokat, művészi és szépérzéket, alkoss, létrehozz valamit, vagy csak elmélkedj az élet értelmén, mélységein. Komoly és megfontolt természetű lehetsz, aki szeret otthon lenni, vagy a „sajátjai” között. Ha egyedül, magányosnak érzed magad, vagy hogy nem értenek meg, akkor próbáld a szeretetet úgy megélni, hogy gondolatban átküldöd érzéseidet a másikhoz. Vagy imádkozol, meditálsz, akkor annak gyümölcsét felajánlod a szeretett személynek, hogy őt segítse, védje, ahol szüksége van rá. Ilyenkor jellemzően visszajelzést, valamilyen apró jelet fogsz kapni ugyanezen a lelki vagy szellemi síkon. Kivételes lehetőséget és képességet hoztál a mély lelki kapcsolódás, az EGYség megélésére.
   Egyáltalán nem zárja ez ki a párkapcsolat lehetőségét. Inkább arról van szó, hogy nem éred be bármilyen kapcsolattal, ahol, akivel nem érzed, nem tudod megélni ezt a mély kapcsolódást, avval Te tisztában vagy és nem vesztegeted az idődet látszólagos, felszínes kapcsolatokra.
   Azt a képletből nem tudom sajnos megmondani, hogy lesz társ vagy sem és ha igen, mikor lesz. Annyit tudok javasolni, hogy a képlet alapján érdemes lenne többet kommunikálni másokkal, a környezettel, ismerkedni emberekkel pl. egy közös alkotási elfoglaltság keretében. Képleted alapján fentieken kívül olyan társra van igényed, akivel tudsz beszélgetni, közös tevékenységekben tudtok részt venni, kölcsönösen „véditek” egymást. A tüzes időszakok (pl nyári hónapok) és a Tigris időszakok is kedvezőek számodra párkapcsolat kialakítására. Jelenleg 2028-ig Tigris Sorsidőszakban vagy és a 2022-es év is Tigris év lesz. Olyan társat érdemes választanod, akinek szintén igénye van az olykori egyedüllétre, -így mindketten meg tudjátok élni az elvonulásra való igényeteket is-, és akivel szívesen kimozdultok, tudtok együtt kirándulni, utazni. Sok sikert kívánok! 🙂

   1. Kedves Tímea!
    Nagyon igaz amit leîrtál és egyben elgondolkodtató, érdekes is.
    Köszönöm, hogy ídőt szántál rám. Sokat segîtettél.
    Hálás vagyok érte❣️❣️❣️
    😍

    1. Köszönöm a visszajelzésedet. Remélem megtalálod, akit és amit szeretnél. 🙂

 10. Kedves Tímea! Lenne egy kérdésem, nem rég találkoztam egy pasival, bemutattak neki, és megfogott, de nagyon!! 💌. Éreztem hogy én is tetszek neki, kérdésem az hogy a jövőben fogunk e még találkozni, és lehet e ebből később egy kapcsolat?
  Az ő neve Mihály 19xx.xx.xx.az övét nem tudóm
  Az enyém Teréz 19xx.xx.xx Gyomaendrőd Reggel x:xx

  1. Kedves Teréza! Arra az asztrológia nem tud válaszolni, hogy egy találkozásból később kialakul-e kapcsolat. Már működő, meglévő emberi kapcsolataink (baráti, munkatársi, párkapcsolat, stb.) harmonikusabbá tételében tud segíteni azáltal, hogy feltárja a kapcsolatban levő energia mintázatokat, főbb feladatokat. Képleteitekből annyi látható, hogy meg lehet közöttetek az összhang, annak ellenére, hogy Mihály kicsit zárkózottabb karakter, valószínűleg számos hasonló tulajdonsággal rendelkeztek, könnyen egymásra tudtok hangolódni. Ezeknek köszönhető az első találkozásra megjelenő kölcsönös szimpátia. Amennyiben sorsfeladatotok van egymással, bizonyára fogtok még találkozni.

  2. Kedves Tímea, Bp.-en 19xx.xx.xx.születtem éjfél után valamivel és hajnal 4 óra között. Tavaly felborult minden a munkámmal kapcsolatban, mindig olyan mintha egy borotvaélen egyensúlyoznék. Bő másfél év van vissza a nyugdíjig de olyan mintha mindig tőlem akarnának megszabadulni. Párkapcsolatom is bonyolult 19xx.xx.xx. valamikor hajnali születésű. köszönöm
   Rena

   1. Kedves Regina! Nem tudom aktuális-e még a munkahelyi „felborult minden” állapota, képlete alapján valószínűleg a Bivaly éve többször hozhat olyan helyzeteket, ami megingathatja biztonságérzetét, stresszt, szorongást okoz. Akár az otthon, akár a munka területén úgy érezheti, a körülmények irányítják sorsát és csak sodródik az eseményekkel. Gondolja végig, mindkét életterületen, hogy Ön mit szeretne, min szeretne változtatni és ezeket vállalja fel az érintettek felé is őszintén az alábbiak figyelembevételével.
    Megtalálhatják a minden véges, egyszer minden elmúlik gondolatok is, amik tovább fokozhatják esetleges félelmeit, legyen az munkával, párkapcsolattal, vagy otthonnal, kapcsolatos dologról. Úgy tudja legkedvezőbben megélni ezt az évet, ha befelé figyel, relaxál, töltekezik, amennyiben nyitott a meditációra, az is sokat segíthet gondolatai lecsendesítésében, irányításában. Feladat lehet most, hogy őszintén szembenézzen önmagával, kimondja az igazságot, felvállalja a felelősséget azokban a dolgokban, ahol esetlegesen tévedett és azt a külvilág felé is tolmácsolja. Ezeket is vegye figyelembe, amikor kiáll az érdekeiért.
    Párjával közös feladatuk is éppen az, hogy egyeztessék érdekeiket, megtanulják ezeket felvállalni egymás felé és közösen kompromisszumokat hozni. Nem csak ebben az évben, hanem ez állandó feladat. Ez a kapcsolat addig működőképes, amíg közösen együtt tudnak növekedni, fejlődni. Érzelmi felindulások nélkül kellene megoldásokat találni, amíg ez lehetséges. Amikor úgy ítélik meg a tények alapján, hogy ez már nem működik, sok a konfrontáció, vita a kapcsolatban, nem tudnak együtt tovább fejlődni, hanem csak egymást próbálnák megváltoztatni, akkor válik a kapcsolat működésképtelenné. Ellenben amíg a kommunikációjukban nem az indulatoké a főszerep, hanem hideg fejjel tudják egyeztetni, képviselni érdekeiket, addig építő lehet a kapcsolat, addig tükröt tudnak egymásnak tartani és egymás által fejlődni.
    Olvassa el ebben a bejegyzésben a Sárkány és a Nyúl jegyeknél írtakat is:
    https://harmoasztro.hu/index.php/2021-jin-fem-bivaly-ev-elorejelzes/
    Sok sikert kívánok!

 11. Kedves Tímea!
  Szeretnék kérdezni,ha van még rá lehetőség,mert már hosszabb ideje nincs munkahelyem. Olyan helyen próbálkozok elhelyezkedni,ami a tanulmányaimmal összefügg (természettudományi) vagy amit korábban csináltam (adminisztráció), de nem sikerül. Most nem tudom merre tovább, lehet hogy egy harmadik út lenne a helyes nekem,mert az elmúlt 2 hónapban több interjún is voltam, de valami mindig közbejött. Köszönöm szépen a válaszodat.
  Bernadett 19xx.xx.xx. xx:xx Nyíregyháza

  1. Kedves Bernadett! Képleted 2019. év végétől jelez egy olyan 10 éves ciklust, melyen belül több munkahelyi változás adódhat számodra. Ez nem csak új munkahely(ek)ben nyilvánulhat meg, hanem munkahelyen belüli változásokban is. A 2020-as Patkány éve munka és emberi kapcsolatok szempontjából hozhatott stresszt az életedbe többféle módon (pl. rossz/bizonytalan munkahelyi légkör, konfliktusok, számonkérések, rosszalló megjegyzések). Remélhetőleg meg tudtad védeni érdekeidet, ahol szükségét érezted és tedd ezt meg a Patkány év hátralevő részében is: 2021. februárig. Ekkor kezdődik majd a Bivaly éve, ami elhozhatja számodra az új munkahely lehetőségét (vagy esetleg már 2021. január, ami Bivaly hónap lesz). Két dolgot lesz érdemes szem előtt tartanod. Egyrészt azt, hogy amennyiben ez a munka nem tesz boldoggá, nem elégít ki, akkor tudatosítsd magadban, hogy ez az elégedetlenség érzés benned van, dolgozhatnál bárhol, valamilyen szempontból hasonlóképpen éreznéd magad. Keress magadnak egy magasztos, nemes célt, ami túlmutat a munkahelyen és abban keresd az „élet értelmét”, mert most vélhetően nem a munka fogja számodra ezt megadni. A másik, hogy 2029-ig fel-fellobbanhat az érdeklődésed –munka témában is- valami iránt, majd rövidesen elmúlik lelkesedésed. Talán magad sem érted mi okból. Csak fogadd el, hogy most annak jött el az ideje, hogy kipróbálj dolgokat, megnézd és felmérd mi az, ami tetszik és mi az, ami nem. Ami hosszútávon nem köti le az érdeklődésedet, arra nem szívesen szentelsz figyelmet, időt, energiát, ebből is adódhat az, hogy ebben az időszakban több változás történhet veled munka terén. Illenek hozzád az olyan munkakörök, ahol tanácsot adhatsz, utat mutathatsz másoknak (pl. továbbképzés, belső tréning). Ahol segíthetsz, taníthatsz. Valószínűleg eleinte egy munkahelyen nem tolod előtérbe magad, inkább figyelsz, amikor már magabiztossá váltál, akkor amiben jó vagy, abban mutatod meg, hogyan lehet jobban csinálni. Tehetségedet, egyediségedet, kreativitásodat tudod munkádban kamatoztatni. Máshogy közelíted meg a dolgokat, mint az átlag, tudsz koordinálni. Munkahelyeden csinosan vagy egyedi külsővel jelensz meg, körül lenghet egyfajta komoly, visszafogott hangulat. Adminisztratív területen kényelmesen, komfortosan érezheted magad, főleg, ha tartalmaz olyan feladatkört, ahol meg tudod mutatni mire vagy képes, bár visszahúzódóbb jellemed miatt ezt inkább a háttérben maradva teszed szívesen. Általánosságban, de az interjúkon is érdemes figyelned arra ebben az időszakban, hogy odafigyeléssel, koncentráltan kommunikálj, mert most hajlamod lehet a félreértésekre. Akár félreértelmezni a hallottakat, akár azt gondolva, h számodra egyértelmű amit mondani akarsz, úgyis értik, félmondatokkal kommunikálsz, ebből aztán esetlegesen félrekövetkeztetések születnek a másik félben. Sok sikert kívánok! 🙂

 12. Kedves Timi! Szeretnék kérdezni! Van egy régi barátnőm, akivel pár éve megszakadt a kapcsolat, mások miatt! Kérdésem az lenne ha újból felkeresem, tudnám e vele rendezni a baratsagunkat? Köszönöm
  19xx xx xx Gyomaendrőd,

  1. Kedves Teréza! A barátnőd születési időpontjára (év, hónap, nap, óra, perc) és helyére is szükség lenne. Hogy rendezni tudod-e vele a kapcsolatot, azt ebben formában nem tudom megmondani. Inkább ahhoz tudnék támpontokat adni, milyen jellegű problémák merülhetnek fel kapcsolatotokban és azt hogyan lehet orvosolni, mire érdemes figyelni. Amennyiben ez így megfelel, várom a születési adatokat és pár szóban azt, hogy milyen jellegű probléma okozta a barátság megszakadását?

   1. Az ő szül. Ideje 19xx. xx xx
    Masok elmarták, hogy ne legyen a barátom, már 3 éve hogy nem beszelunk, nagyon meg lettem ezzel bántva, de szeretném vele rendezni, és hogy ez hosszútávon megérie?
    A szül. Óráját nem tudom!

    1. Kedves Teréza! Ahogy említettem, azt nem tudom megmondani, mennyire lesz sikeres a kibékülés, inkább azt, hogy mire érdemes figyelmet fordítani, amennyiben újra indul a barátság.
     Képleteitek alapján kicsit úgy tekinthettél barátnődre, mint egy gondoskodó, anya típusú figurára, akiből erőt meríthettél, aki támogatott. Ő pedig vélhetően, mint egy gyermekről, szívesen gondoskodott és nyújtott oltalmat számodra. Meg lehetett az összhang, az erős kapcsolódás, az egymásban felfedezett hasonlóság. Ami „veszélyt” rejtett a kapcsolatban, hogy hajlamosak lehettetek kicsit idealizálni a másikat, piedesztálra emelni, belelátni olyan tulajdonságokat, melyekkel a másik nem rendelkezik. Amikor evvel az ember szembesül, az óhatatlanul csalódással jár. Ilyenkor helytelenül a másik félben csalódunk, pedig ő soha nem is rendelkezett a belelátott, idealizált képpel. Az ember ilyenkor saját magát csapja be. Lehetséges az általad írtak és a 2017-es tranzitok alapján, hogy ezt az ideát a külvilág rombolta le, irányította rá a figyelmet. Barátnőd részéről valaki más dolgaiból fakadó szégyenérzet is társulhatott a megéléseihez. 2017-ben mindkettőtöknek olyan feladatai voltak, hogy ne hagyja magát sodródni az eseményekkel, mások elvárásaival, hanem álljon ki saját érdekeiért, mondja el azt, ami nem tetszik, vállalja fel önmagát. Lehetséges, hogy ez az „egyeztetés” nem történt meg köztetek. Ugyanakkor mély érzelmi érintettség, felkavarodás lehetett jelen, különösen barátnőd részéről.
     A kapcsolat helyrehozása és fenntartása során a képletek alapján a következőkre érdemes figyelni mindkét fél részéről:
     -Az indulatokat, felkavarodott érzelmeket kezelni, és nem aszerint reagálni. (Relaxáció rendszeres gyakorlása segíthet ebben.) Felindulásból, belső átmeneti feszültségből ne mondjanak ki hirtelen olyasmit, amit később megbánhatnak.
     -Ideák, irreális elvárások helyett szembenézni a valósággal. Önmaga és a másik fél esendőségével is, megbocsátva hibáit.
     -Fontos, hogy az egymásnak tett ígéreteiket maradéktalanul megtartsák, amiben nem biztosak, inkább ne ígérjék meg.
     -Figyelni a kommunikációs félreértésekre, amire kapcsolatukban hajlamuk lehet. Ne félszavakból kommunikáljanak, ha kell, többször kérdezzenek vissza.
     -Tendencia mutatkozhat arra, hogy feltételezéseket gyártsanak egymásról, mit gondolhat, vagy mit miért tett a másik. Ehelyett sokkal célszerűbb egyenesen rákérdezni, megbeszélni.

     Képleted azt mutatja, hogy életed során el kellett engedned barátokat, esetleg édesapádat. Vagy korán távoztak életedből, vagy vmilyen szempontból nem voltak jelen a számodra, vagy úgy érezhetted más fontosabb nekik. Jelenlegi életciklusodban (2014-2024-ig tart) biztonságvágyból, vagy a szeretetért hajlamod lehet olyasmit megtenni mások kedvéért, amit egyébként magadtól nem tennél meg. Fontos lehet e tekintetben, hogy ne hagyd magad sodródni, vállald fel magad, véleményedet. Aki nem azért kedvel, aki vagy, hanem amilyennek látni akar, az a kapcsolat megérett az elengedésre. A másik fél részéről mutatnak a konstellációk olyan hozzáállást, hogy elégedetlen lehet(ett) a viselkedéseddel akkor is, ha esetleg erre neki nem adtál okot.
     Mindezekkel együtt, ha szeretnéd helyrehozni, ez a barátság akkor lehet működőképes (azon túl, hogy mindkét fél szeretné), ha 2027-ig folyamatosan energiát tesztek abba, hogy kölcsönösen odafigyeltek az őszinteségre, megbeszélitek az egymással szemben támasztott elvárásokat, az „ideális” elképzelése helyett reális képet alkottok egymásról és így is elfogadjátok egymást. A próbálkozással nincsen veszíteni valód, sok sikert kívánok!

 13. Köszönöm szépen a lehetőséget!

  Szerelmi ügyben szeretnélek kérdezni téged. A férjem elvált tőlem, de én nem tudok ebbe belenyugodni. A kérdésem az lenne, szeret-e még engem egy kicsit és vajon visszajön-e hozzám idővel? A férjem elvált tőlem, megcsalt engem és gyermeke született. Úgy érzem, csak a kemény makacsságom elől menekült el és nem igazi szerelem ez, ami köztük van. Inkább érdekek.
  Születtem: 19xx.xx.xx. A férjem: 19xx.xx.xx. Budapest. Az adatokat, ha lehetséges, szimbólumokkal jelöld itt majd, hogy mások ne lássák. A nevet is kérem így, ha lehetséges!

  Köszönöm szépen!

  1. Kedves Emese! A horoszkóp felállításához a születési óra és perc adatok is szükségesek, ezeket sajnos nem adtad meg. Ennek hiányában azt a közhelynek tűnő, mégis megfontolandó tanácsot tudom mondani, hogy ha valaki el akar menni, avval nem tehetsz mást, mint hogy elfogadod és a gyászmunka után lelki értelemben is elengeded. Saját jövőd és boldogságod érdekében.
   Életedben a párkapcsolat meghatározó számodra, áthatja viselkedésedet, mindennapjaidat az, ahogyan a kapcsolat által érzed magad. Nem kizárólag ebben a kapcsolatban, hanem akit társadnak tekintesz életed során. Az általad említett „makacsságod” is inkább párkapcsolat területére lehet rád jellemző. Ezen az életterületen szinte kimozdíthatatlannak tűnsz saját álláspontodból, elhatározásodból. Művészi vagy, érzékeny és nagyon erősen kapcsolódsz társadhoz, valószínűleg egy számodra is megmagyarázhatatlan egység élmény érzésével a kezdetektől. Mindemellett ragaszkodó típus vagy, ezért valóban nehéz lehet számodra az elengedés folyamata. Nem tudom, mikor történt a válás, szakítás. De ha olyan érzések és gondolatok kavarogtak benned esetleg már előtte is, hogy „nem tudok nélküle élni”, akkor a szakítás egyik „oka”, feladata, tanulnivalója a benned levő túlzott ragaszkodás mérséklése. Arra tanít az élet, hogy de igen, tudsz nélküle élni. Valószínűleg elértél arra a fejlődési szintre, amikor már ezt a fajta ragaszkodást, függést meg kell haladnod. Igen, ehhez idő kell, addig fojtogat érzelmileg, míg a gondolataidat át nem állítod arra, hogy: „lehet életem nélküle is”.
   Érzékeny típus vagy, akit az események annyira meg tudnak érinteni, hogy rengeteg mélyen kavargó érzelem kerül ilyenkor a felszínre, amikről magad sem tudtál. Ez az év felerősíti ezt a fajta érzékenységet benned. Abban segítve ezáltal, hogy az elfedett sérülések, sebek előkerülve gyógyulhassanak, felismerhesd őket.
   Képleted (részleges) alapján valószínűleg egy olyan karmikus kapcsolat számodra a volt férjed, akivel meg kellett élned, hogy mély egységélményben vagy vele, mégis el kell engedned. A képlet korábbi érzelmi sérülésekre utal vissza, mély csalódás élményre, amit egymás által most törlesztetek. Hogy később visszatér-e hozzád, azt nem tudom megmondani. Mivel az elengedés a feladat, ezen a folyamaton valószínűleg most végig kell menned és újra önmagadra találnod. Amikor ez megtörténik, „visszatér vagy sem”, már nem ettől teszed függővé a boldogságod.
   Nem tudom mióta tarthatott a házasság, ismeretség. Az elengedési feladat a részleges képlet alapján 2015-től kezdődhetett számodra, 2017-ben már bizonyára felszínre kerülve is, megnyilvánult formában.

   Mit tudsz használni a talpra álláshoz?
   -Meg van benned a tűz, a melegség, az optimizmus, ezekre tudsz támaszkodni. Lehetnek körülötted olyan emberek is, akikből erőt tudsz meríteni – bár lehet, hogy ők valamilyen értelemben távol vannak tőled, vagy fizikailag, vagy távoli ismeretség, mégis tudnak erősíteni.
   -Művészetekkel érdemes lenne foglalkoznod, a benned levő érzelmeket formába önteni, kifejezni, ami újra és újra megkönnyebbülést hozhat.
   -2021-től új életszakaszba lépsz, amikor előtérbe kerülhetnek titkok, felismeréseid lehetnek, összefüggésekre jöhetsz rá életedet, helyzetedet illetően. Ez sokat segíthet a miértek megértésében, feldolgozásban.
   -Az oldásban kineziológus, vagy családállítás segítségedre lehet.

   Remélem tudtam segíteni, amennyire ilyen formában lehetséges. Ha észrevételed van, vagy maradt benned kérdés, nyugodtan tedd fel.

   1. A születési órát nem tudom, csak az enyémet. 13. 30 perc, ha édesanyám jól emlékszik…

    Gyermekkori traumáim vannak, igen, sok szexuális és másfajta erőszak, kicsiny koromtól kezdve. Ezek befolyásolják az egész életem, mivel mélyen elfojtottam őket és mostanában jöttek újra és újra felszínre.

    A férjemmel 2015-ben házasodtunk össze. 2017-től már elhanyagolt, innentől kezdtek a dolgok rosszabbul menni. Egész életemben egyedül éltem. Ha az elengedés a feladat, akkor nem akarok élni. Mert minek? Végre úgy éreztem, társra találtam és minden rendeződik, mert nem jó az embernek egyedül, segítőtársra van szüksége. Szerettem volna egy embert, akivel megoszthatom magam és megoszthatom azt a végtelen nagy szeretetet, ami bennem van. Mert valóban nagyon tudok szeretni, tisztán és hűségesen.

    A rengeteg traumát a férjem nem értette meg bennem, bár, mindenről tudott, mindent elmondtam. Nem tudta, miért vagyok olyan labilis és néha dühös. Az elfojtások olykor-olykor felszínre törtek és a férfiakkal szemben érzett ellenszenvet csak egy olyan férfi tudta volna bennem eltüntetni, aki igazán szeret. Őszintén és örökké.

    Költő vagyok, verseket írok. A művészetek megvannak és értek még, pl. a zenéhez is.

    Ő elment és én értéktelennek érzem magam. Erre sem voltam képes, hogy megtartsak egy férfit. A nő csúnya, kövér, én szép vagyok, csinos. Borzasztóan megalázottnak érzem magam. De én őszinte vagyok és szemtől szembe ember, míg a másik nő hízelgő és hamis.

    Hát…. Ez van.

    1. Kedves Emese! Az asztrológia abban tud segíteni, hogy megérthessük egy-egy élethelyzet kialakulásának hátterét, és rámutat arra, hogy mi lehet kivezető út. Sajnos sem az útra rálépni, sem azt végig járni nem tudja helyettünk. Megértem, hogy nehéznek találod az elengedés folyamatát és nem szeretnéd végig élni. Talán segíthet, ha hiszel abban, hogy élettervvel születünk le a földre, melyben a főbb pontokat, feladatokat kijelöljük magunk számára. Azt, amivel jelen életünkben szembe nézünk, megoldunk és általa fejlődünk. Képleted alapján egyik ilyen önmagad számára kijelölt feladatod a birtoklási vággyal való munka. Nem azt jelenti, hogy később ne találhatnál társat, hanem azt, hogy a túlzott ragaszkodásodon oldjál, egyedül is képesnek tartsd magad az életre, ne azért ragaszkodj valakihez, mert egyedül nincs értelme élni. Amikor teljes értékű embernek érzed újra magad, akkor tud megjelenni az a társ, aki megbecsül és értékel. De ehhez előbb önmagadon kell dolgozni. Sajnálatos, ami gyerekkorodban történt Veled, azt írod, elfojtottad ezeket az élményeket és a vele járó érzelmeket magadban. Ezek azonban mindig felszínre fognak törni időnként és mérgezik éppen aktuális kapcsolatodat. Nem azért, mert a társad nem érti meg, hogy min mentél keresztül, hanem azért, mert elnyomtad magadban az átélteket. Most felszínre törnek a régi sérelmek is intenzívebben, hogy meg tudd oldani, ne söpörd tovább a szőnyeg alá. Javaslom, hogy kérj ehhez szakmai segítséget, fordulj például pszichológushoz, mert egyedül nehéz feldolgozni, gyógyítani ezeket a sebeket. Valamint segíthet kilépni a hozott családi mintákból is és rendezni a szülőkhöz kötődő érzéseket. Ezekben a családállítás is támogató lehet. Valószínűleg vannak barátaid, de mintha nem tudnád feltárni magad előttük, nem vállalod fel magad, így ők sem tudnak igazán segíteni, távolinak érezheted őket magadtól és azt, hogy más vagy, mint ők. Az segítheti most a gyógyulásodat, ha egyedül vagy, a lelkeddel, magaddal foglalkozol és kialakítod saját belső biztonságérzetedet. Ami nem függ másoktól. Próbáld ne magányként megélni ezt az időszakot, hanem akként, hogy önmagad legjobb barátjává válsz, számíthatsz magadra, megvéded és biztonságba helyezed magad és a benned élő gyermeket. Befelé figyelésre, befelé fordulásra szólít fel Téged ez az időszak. Képleted mutatja a benned levő feltétel nélküli szeretetet is, amit bárkire képes vagy árasztani. A művészetek egyfajta terápia számodra, ami segít elkerülni azt is, hogy apátiába, szenvedélybetegségbe, álomvilágba menekülj a valóság elől.
     Kezd avval, hogy azt a bizalmat, biztonságérzetet felépíted önmagadban, ami gyerekkorodban sérült és azóta sem találtad meg – a párodban kerested. Majd képessé válsz a kevesebb, de közeli barátság ápolására is. Segíthet még, ha érzelemdús énedet mások segítésében, gondozásban, gyógyításban éled meg. Keress olyan közösséget, ahol számodra fontos dolgokkal foglalkozhatsz. Így a „magányos vagyok” érzésből az „egyedül is boldogulok”-on át eljuthatsz abba az egységérzetbe, -melynek késztetését hoztad is magaddal-, amikor egy közösség része vagy, ahol mindenki egymásért van, stabil, biztos helyed van benne, mégis független egyéniség is vagy egyben. Sok sikert és kitartást kívánok!

 14. Szia Timi! Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget!! ?
  A kérdésem az volna hogy már egy jó idelye nincs munkahelyem! ☹️☝️
  És abszolút fogalmam sincs hogy merre hogyan tovább, Mit hoz az élet, mi lenne a legjobb opció ? Bécs vagy Magyarország!?
  Szül idő : 19xx.xx.xx. Gyomaendrőd
  Ha esetleg látod azt mikorra várható egy stabil munkahely, annak nagyon örülnék, ☝️?‍♂️❤️
  Remélem jól tettem fel a kérdést
  Köszönöm szépen

  1. Kedves Mazsika! A 2020-as év kifejezetten kedvező számodra munkával kapcsolatos új lehetőség teremtésére, megragadására. Április hónapban felerősödhetett benned ennek igénye, erősebb késztetés formájában. Az egész év, de kiemelten május, augusztus, szeptember hónap is kedvező számodra munkával kapcsolatos új dolog megkezdésére. Bár alapvetően fontosak lehetnek számodra a gyökerek, háttér, otthonod, képleted nem zárja ki ideiglenesen a külföldi munkalehetőség megvalósítását. Rendelkezésedre áll a mozgásra, utazásra, rugalmasságra való készség munka területén.
   Olyan munkahelyen érezheted jól magadat, ahol használni tudod kommunikációs képességeidet, diplomatikusságodat. Csapatban lehetsz sikeresebb, közösen egy célért haladva előre. Könnyen felismered, hogy kinek milyen feladat való. Lelkesíteni tudod kollégáidat és valamilyen tekintetben irányt mutatni, vagy tanítani nekik valamit a példád által. Lehet ez akár valamilyen munkafolyamatra való betanítás is. Emellett a haragtartás kerülését, a békés együttműködés, megbocsátás szükségességét tapasztalhatják meg példamutatásodon keresztül.
   Képleted 2014-től kezdődően jelzi az anyagiakkal kapcsolatos fel-felmerülő gondolatokat, valószínűleg ez alatt az időszak alatt hullámzó bevételeid lehettek. 2024-től a stabilabb, fixebb bevételek igénye, és az azért való tettek jobban megnyilvánulhatnak életedben. Ne keseredj el, ha ennek érdekében esetlegesen addig munkahelyváltás is történik majd életedben.
   Fontos, hogy folyamatosan fejleszd képességeidet, tanulj abban az irányban, amivel foglalkozni szeretnél. A nyelvtanulás is ide tartozhat, különösen még a Patkány évében (2021.februárig tart) érdemes ebbe minél több energiát fektetned. Két dologra érdemes figyelned tanulással kapcsolatosan egészen 2023-ig. Egyrészt, hogy olyasmit tanulj, ami saját elképzeléseid irányába visz, ahová nem a másoknak való megfelelési vágy vezet. Másrészt, hogy ha gondolataidban feltételezések bukkannának fel képességeidet illetően, azt még az elején elhessegesd, mielőtt belelovallnád magad a témába. (Például: „én ezt biztos nem fogom tudni megtanulni”, „nem vagyok rá képes”, „nem merek megszólalni, biztos nem jól mondanám, mit fognak gondolni”.)
   Összegezve azt tudnám mondani, az, hogy mikor lesz munkahelyed a felsorolt kedvező időszakon belül, rajtad múlik. Bátran kezdeményezz, pályázz a számodra kedvezőnek tűnő lehetőségekre és addig is, illetve mellette tanulj amennyit csak lehet.
   Sok sikert kívánok! 🙂

   1. Hálás szívvel köszönöm szépen!!!!! ????????❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 15. Szia Timi, köszönöm szépen a lehetőséget! ?
  Akkor egyből a lényegre térek, a párommal tervezzük hogy építkezésbe kezdünk itthon, van neki egy csodás kis telke, és ezt szeretnénk otthonositani, hogy később ide költöztünk és itt tudjunk élni, kérdésem ezzel kapcsolatban hogy jó irányba haladunk? Sikeres lesz e változás az életünkbe? És esetleg ha belefér gyermek aldast látsz?

  Én születési dátumom 19xx.xx.xx Gyomaendrőd
  Parome 19xx.xx.xx Lajosmizse

  Köszönöm szépen

  1. Kedves Mazsika! A 2020-as Patkány évben otthonod és párkapcsolatod kerül figyelmed fókuszába. Költözéshez, otthonszépítéshez, átalakításhoz is alkalmas időszak. Bár a képlet azt nem mutatja, hogy konkrétan az általad említett ingatlanra vonatkozik-e. Amennyiben hosszútávú átalakítási munkálatokról van szó, ha nem is sikerülne 2020-ban költözni, érdemes lehet legkésőbb 2023-ig megvalósítani. Egy építkezés sok kapcsolatot szétzilál a felmerülő nehézségek, egyet nem értések által, képleteitek azt mutatják, hogy ez a kapcsolat kellően erős, képes a külső akadályok leküzdésére, a régi élet lezárására és egy új indítására.
   Fontos feladat lesz számodra az év során a tisztesség, becsület, egyenesség, etika és az univerzum törvényeinek betartása. Amennyiben nem ilyen utat választanál, abba az irányba nem fogsz tudni tovább haladni személyiségfejlődésed érdekében. (Csak egy példa, ha valamiben nem lennél teljesen őszinte, akár amiatt, hogy ne bántsd meg a másik felet.)
   Gyermekáldás tekintetében –amennyiben helytálló párod születési órája!-, őt stresszelheti a gyermek kérdés. Akár említette, akár nem, érdemes lenne pontosan tisztázni, hogy ki mit szeretne, illetve a stresszt oldani valamilyen formában. Ha visszatartja, hogy „elveszített” már gyermeket, vagy más jellegű félelmek korlátozzák.
   Nem tudom van-e már gyermeked, képleted azt tükrözi, hogy ki tudsz teljesedni a gyermeknevelés területén, valamint képes vagy vidám és szeretetteljes légkört teremteni számára, emellett a gyermekvállalással járó teendőktől sem riadsz vissza. Ha van már gyermeked, bizonyára úgy érzékeled, hogy ő fel tud tölteni energiával, plusz erőt ad a hétköznapokhoz. (Természetesnek tűnhet, de evvel nem mindenki van így, van akit kimerítenek a gyerekneveléssel járó teendők, vagy folyamatos stresszben él az aggodalom miatt.) Képleted azt is jelzi, lehet(ett) olyan időszakod, amikor megélésed szerint egyedül kell(ett) boldogulnod, intézni a gyermek körüli teendőket. (Nem csak az egyedülálló anyuka lehet ilyen, hanem pl. ha apuka sokat van távol, dolgozik, stb.)
   Képleted alapján nálad nincs akadálya a gyermekáldásnak most és az elkövetkező néhány évben, azt célszerű tisztázni, párodnak milyen érzései vannak evvel kapcsolatosan.
   Sok sikert kívánok! 🙂

 16. Egyébként nagyon köszönöm a válaszát, alapvetően találó a jellemzés, a jó tanácsokat, iránymutatásokat még megfontolom, de szerintem nekem sok minden úgyse fog sikerülni, s továbbra is nonkonformista maradok. 🙂

   1. Nos, valóban, a szépérzékem, ötletgazdagságom, kreativitásom valamiben -bizonyos mértékig- megvalósul(t). Ellenben társat továbbra sem találtam. Társaságba ritkán tudok menni, s általában olyanba, ahol komoly társ felbukkanása kevéssé valószínű. Maradnak a netes társkeresők. Ezeken néha próbàlkozom, egy idő után kétségbeesésemben a kudarcok miatt feladom, majd egy idő után újrakezdem. Kár, hogy a horoszkópom nem árulja el, hogy a társat hol vagy hogyan keressem…:)

    1. Hogy hol, azt sajnos valóban nem. Sőt, a fentebb említett időintervallum is elég tág, amin belül pontosabbat mondani találgatás lenne. Így sajnos továbbra is kitartást tudok kívánni. 🙂

 17. Üdv.! Néha úgy érzem, hogy nekem már soha nem fog sikerülni a tartós párkapcsolat, valamiért nem vonzom be a megfelelő partnert. Tulajdonképpen csak ideig-óráig tartó szeretői viszonyaim, futó kalandjaim voltak. Kölcsönös szerelem soha. Csak az én hibám? Székesfehérvár, 19xx.xx.xx., xx óra xx perc. Köszönöm.

  1. Kedves Károly! Kérdésedet részletesebb háttérinformációk, életesemények nélkül nehéz megválaszolni. Képleted valóban mutatja a váratlan fordulatokat, több rövidebb kapcsolat lehetőségét életedben, különösen 29-től 39 éves korod közötti időszakra. Egyik fő feladatként annak megtapasztalását hoztad magaddal, hogy a dolgokat, problémákat egyedül oldjad meg. Valószínűnek tartom, hogy ritkán kapsz külső segítséget. Ez érted történik avval a céllal, hogy megtapasztald a saját erődet, azt, hogy mi mindenre vagy egyedül is képes. Meg kell teremtened saját magadnak az anyagiakat, életfeltételeket. Ha például gyakran voltak anyagi problémáid, a feladat, hogy állj meg a magad lábán, ne másokra támaszkodj. Ha mostanra eljutottál eddig, kellően megalapoztad az egzisztenciádat, akkor 2018-ban átléptél a következő életciklusodba, ahol már esélyt kapsz a párkapcsolat kialakítására is, főként 2018-2022-ig terjedő időszakban lehet központi téma ez életedben. Vagyis éppen most időszerű.
   Ami gátolhat a személyiségedben, hogy kissé makacs, hajlíthatatlan vagy, erős függetlenségi igénnyel, esetleg türelmetlenséggel. Őszinte és szókimondó, de párkapcsolati téren kissé merev, zárkózott, olyan, aki nehezen mondja ki érzelmeit, de tettekkel ki tudod fejezni. Fontos, hogy őszinte legyél párkapcsolati téren is, mondd ki amit gondolsz, de az is fontos, hogyan, milyen stílusban kommunikálsz. Azért is érdemes erre figyelned, mert tanítás formájában tér vissza hozzád minden tőled származó bántás. Mozdulj ki otthonról, foglalkozz számodra érdekes tevékenységekkel, valamilyen alkotótevékenység is feltöltő számodra. Legyél merész és mindig legyenek konkrét céljaid, terveid.
   Ha ezeken dolgozol, vagy legalábbis tudatosan odafigyelsz, akkor egy elfogadó, önzetlen, alkalmazkodó, hétköznapi értelemben gondoskodó típusú társ illene hozzád, olyan, aki önmagát adja, kiegyensúlyozott, megbízható, kitartó. (Ezekhez képest milyen az, akire Te vágynál?) Biztosítaná számodra a hátteret, amibe megkapaszkodhatsz, ami további erőt ad, feltölt. De a feladat továbbra is az számodra, hogy az életfeltételeket teremtsd meg önállóan, legyél védelmező és támasznyújtó párod és a rád szorulók számára. Kérdés, hogy el tudod-e fogadni, hogy rajtad a nagyobb teher? Alkatilag elbírod, hoztad a kellő lelkierőt, a kérdés az, hogy készen állsz-e erre, vagy esetleg igazságtalannak érzed? (Aki hisz a reinkarnációban, annak megnyugtató elgondolás lehetne például, hogy előző életében ő támaszkodott másra.) Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak olyan párod lehet, aki soha nem kereshet, de az önálló problémamegoldás valószínűleg számodra feladat marad. Emiatt is érdemes végig gondolnod milyen típusú társ, akire vágysz és milyeneket vonzottál be eddig. Ha pörgős, tevékeny, határozott kapcsolatra van igényed, aki problémamegoldó, lehetne rá támaszkodni, ő az, aki valószínűleg sokáig nem marad melletted, azon oknál fogva, hogy „akadályozna” feladatod megvalósításában. Mert hajlamod lehet az elkényelmesedésre, halogatásra, vagyis ha van melletted más, aki majd „megoldja”, akkor kényelmességből olykor ráhagynád a feladatot. Ez pedig ellentétes az életfeladatod megvalósításával. A jó hír, hogy egy idő után már nem érzed feladatnak, hanem magadat erősnek. 🙂 Alapvetően eddig is fáradalmak árán, erőbevetéssel, külső segítség nélkül érted el sikereidet kemény munkával és ötletgazdagsággal, ez hozta, hozza meg számodra a jólétet. Sok sikert kívánok!

   1. Akkor aligha lesz valaha párkapcsim, még magamat se tudom eltartani, rokkantnyugdíjas vagyok…:)

    1. Eltartani nem kell senki mást, hanem az élet problémáinak önálló megoldására, az önfenntartásra törekedni. Biztos, hogy nem könnyű. Képleted szépérzékről árulkodik és ötletgazdagságról, kreativitásról. Nem tudom milyen jellegű az egészségügyi problémád, megengedi-e, hogy ezeket a képességeidet kamatoztasd valamilyen formában. A párkapcsolatról nem javaslom, hogy lemondj, hiszen éppen most értél abba az életszakaszba, amikor időszerűvé válhat a megjelenése. A képlet semmire nem garancia, csak a lehetőségeket mutatja meg, nem a jövőt. De mutatja például a kellően nagy lelkierődet is, ami a lehetőség megvalósításához elvezethet.

     1. Sajnos mind a mai napig nem találtam meg a páromat…

 18. Kedves Tímea. Köszönöm szépen ezt az alkalmat. Szeretném meg tudni van egy régóta tartó kapcsolatom egy férfival és se veled semmi nélküled van de szeretném tudni hogy ez fog e változnia az életemben? Köszönöm szépen. Emese Kaba 19xx xx xx

  1. Kedves Emese! Kérlek, írd meg a születési óra és perc adatodat, valamint a kérdéses párkapcsolat születési adatait.
   Szinasztria elemzés kereteiben annyit tudok megnézni, hogy milyen főbb feladataitok vannak egymással. Azt viszont a képlet nem fogja megmondani egy „se vele se nélküle” kapcsolat mikor válhat jól működővé, harmonikussá, mert rajtatok múlik, mikor és milyen szinten oldjátok meg a köztetek levő feladatokat. Ha így is érdekel, akkor várom a további adatokat.

   1. Szia nagyon köszönöm a segítségedet és hogy vissza írtál Debrecen 17:30-45 születtem. Kapcsolat kezdete 2015 augusztus 27.

    1. Kedves Emese! Ebben a kapcsolatban feladatotok, hogy őszinték legyetek egymással és önmagatokkal. Értem ezalatt, hogy ne egymást hibáztassátok a problémákért, hanem először önmagatokkal nézzetek szembe, vállaljátok fel hibáitokat, tévedéseiteket majd beszéljétek meg. Az igazság kimondása már önmagában hoz egyfajta megkönnyebbülést. Most a Kutya évében ez a feladat kiemelten hangsúlyos számotokra.
     A biztonságérzetetek megkérdőjeleződhet, megjelenhet az aggódás napjaitokban.
     A viselkedésetekben lehetnek ütközési pontok, ez most csak tipp, de például lehet neked nem tetszik párod valamelyik kapcsolata, az abban való viselkedése, neki pedig például az, ahogyan te kommunikálsz.
     Vezetni tudjátok egymást olyan megoldások felé az élet során, ami a másiknak eszébe sem jutott volna – ha hagyjátok, ha bizalommal vagytok.
     Érezhettek olyat, hogy a másik nem ért meg. Mindketten hajlamosak vagytok tovább magatokban tartani az érzelmeket kiváltó információkat, mint az érdemes lenne, ez pedig egy idő után feszültséghez vezet. Te érezhetsz olyat, hogy nem tudtok kellő mennyiségben vagy minőségben beszélgetni.
     Inkább csak olyan „ütközéseket” látni köztetek, amik szokásokból, berögződésekből, gondolkodásmintákból adódnak, ezeken pedig minden lehet változtatni, összecsiszolni. Olyan ellentétet, ami kiküszöbölhetetlen összeférhetetlenségre adna okot nem jeleznek a képletek.
     Figyeld magadat, magatokat és ha fentiek közül tapasztalsz valamit, akkor annak a megoldásán érdemes dolgozni. De ha azt állapítod meg, hogy nincsenek ilyenek, vagy viszonylag ritkán, akkor kizárólag neked szól a tanítás, mert te vagy most 2016 vége óta, aki olyan időszakban vagy, amikor ha van is melletted valaki, folyamatosan elégedetlenséget érezhetsz. Jó, hogy van, de mégsem. Ott van, de nem elég jó, nem a pozitívumokra vagy kihegyezve. A feladat tehát a saját elégedetlenség érzetedből adódóan a minél mélyebb önismeret. A boldogságot most ne kint, hanem bent keresd. Ha megtalálod bent, kifelé, párod irányában sem leszel elégedetlen. Igazából azért nehéz ez a feladat, mert olykor talán Te magad sem tudod megmagyarázni mi okozza azt, hogy nem érzed magad boldognak a kapcsolatban, de lehet valami megmagyarázhatatlan hiányérzeted. Arra próbáld helyezni a fókuszodat, hogy mi miatt kerülhetett az életedbe, mi a dolgod vele, mi az, amit ad, mi az, amire tanítHa ezt figyeled, máris nem a hiányosságokat, elégedetlenséget fogod elsősorban érzékelni. Emellett haladj tovább az önismeret útján, mert így tudsz most harmonikus párkapcsolatot kialakítani. Örülj annak, hogy jelenleg az életedben van, mint egy ajándék, és tudatosítsd magadban, hogy az elégedetlenség érzés belőled fakad. Ami egyébként nem csak a párkapcsolatban találhat rád, hanem olykor munkahelyi területen is érezhetsz értelmetlenséget, nem okoz örömet amivel foglalkozol, vagy előfordulhat, hogy időnként a téged körülvevő szabályokkal, keretekkel nem értesz egyet és amiatt elégedetlenkedsz.
     Aktuális feladat még számodra a türelem gyakorlása. Sok sikert és sok boldogságot kívánok! 🙂

 19. Kedves Tímea!
  Én is szeretném megragadni az alkalmat, hogy segítséget kérjek. Párkapcsolati nehézségeim vannak. 4 éve megismerkedtem egy férfivel, de köztünk a „se veled, se nélküled” ment februárig. Ismételt szakításunk után szerinte meg kell tanulnunk egymás nélkül, szerintem meg kellene tanulni egymással élni. Azóta egyedül vagyok. Van reményem egy boldog, tartós párkapcsolatra és miben tudom én ezt segíteni? Válaszoda előre is köszönöm!
  Andrea
  Szeged, 19xx.xx.xx. xx:xx

  1. Kedves Andrea! Legutóbbi „se veled se nélküled” párkapcsolatodban megélt feladatokat szinasztria elemzéssel lehetne feltárni a másik fél születési adatainak ismeretében – amennyiben a kapcsolat folytatódna. Mivel azt írod ez már a múlt, arról tudok írni Neked, hogy általánosságban milyen feladataid lehetnek párkapcsolati területen, mire érdemes figyelmet fordítanod.
   1. Olyan alkat vagy, aki nem mondja ki azonnal, ami foglalkoztatja, inkább magadban rágódsz dolgokon, majd amikor betelik a pohár, kirobbanhat a feszültség. Lehet, hogy pont annál, aki meg sem érdemelné.
   2. Hajlamod lehet ott is problémát látni, ahol valójában nincs is. Vonatkozhat ez akár a párkapcsolat területére is. Emellett adott helyzeteket súlyosabbnak élheted meg olykor érzelmileg, mint amilyen indokolt lenne. Ezt abból tudod lemérni így van-e, hogy másnap visszagondolsz mi volt az, ami előzőleg annyira megérintett, valószínűleg már Te magad sem fogod érteni korábbi reakciód mértékét.
   Ezt a két ellentmondásosnak tűnő késztetésedet úgy tudod ellensúlyozni, hogy amikor valami fokozottan megérint, nem azonnal reagálsz, vársz, amíg az érzelmi hullám lezajlik. Ezt tudatos odafigyeléssel megvalósíthatod. Sétálsz, meditálsz, sportolsz addig, vagy csak elszámolsz 10-ig, bármit, ami számodra kedvező hatású. Amint azonban a túlzott reakció lezajlik benned, a megmaradó „rágódnivalót” már ne vidd tovább, hanem mondd ki és mondd el az érintett félnek az érzéseidet. Evvel a módszerrel tárgyilagosan tudod tálalni a mondandódat.
   3. Fentiekhez kapcsolható még egy életfeladatod, miszerint párkapcsolati területen is meg kell tanulnod kiállni magadért. Ami nem tetszik, azt mondd el, mondd ki. Ne hagyd magad belesodorni olyasmibe, amit magadtól nem tennél meg. Fontos, hogy mindezt úgy kommunikáld, hogy közben a másikat ne perzselje meg a tüzed (szenvedély, indulatok) és ne árassza el a vized (túláradó érzelmek, akaratosság). Ez a két elem meghatározó képletedben, hogy hogyan tudod őket hétköznapi eszközökkel egyensúlyba hozni, arról a „Belső harmónia-érzelmi egyensúly” cikkben olvashatsz. (A jelszót e-mailben tudod kérni.) A szeretetteli kommunikáció a feladat párkapcsolataidban, hiszen nagyon sok szeretet és érzékenység van benned, a kifejezési mód az, ami gyakorlást igényel. Mert ezt a sok érzelmet nem mindig könnyű kézben tartani, van amikor túlcsordul és van amikor Te magad próbálod meg elnyomni.
   Nagyjából ezek az általános feladataid párkapcsolati területen, melyekhez minden kapcsolat még hozzáfűz valami plusz tanulnivalót is, de ezek csak a Te képletedből nem láthatóak.
   A mikorra konkrét időpontot nem tudok neked mondani, de 2019, 2021, 2022 évek is behozhatnak életedbe meghatározó párkapcsolatot. Nagyon sok sikert kívánok Neked! 🙂

   1. Kedves Tímea!
    Hálásan köszönöm és ha van lehetőség a szinasztriára is ☺, akkor Szeged, 19xx.xx.xx. xx:xx
    Köszönöm szépen

    1. Andrea, ez a kapcsolat egy az egyben fent leírt feladatokból tartott számodra tükröt, önmagadat, saját működésedet láthattad meg általa. Úgy mint problémagyártás ott is, ahol valójában nincs, túlzott érzelmi reakciók, indulatok, azáltal, hogy felszínre kerülhettek mélyen eltemetett dolgok. Ezt hoztátok elő egymásból, zsigeri reakciókat. Feladatokkal terhelt kapcsolat, melyben úgy kellett kiállnotok magatokért, hogy eközben az egymás iránti tisztelet, alázat megtanulása végig fontos szerepet játszott, de hatványozottan 2017 februártól 2018 februárig tartó időszakban. Sokat tanulhattatok, fejlődhettetek egymás által akkor is, ha nem lett belőle életre szóló kapcsolat.

     1. Kedves Tímea!
      Csak ismételni tudom magam: Hálásan köszönöm! Nagyon sok felismerést hozott az ismételt és újból megismételt olvasása soraidnak! Köszönöm a segítséget és további eredményekben gazdag, boldog munkát kívánok.
      Köszönettel:
      Andrea

 20. Kedves Tímea, először is köszönöm a lehetőséget. Születési adatom: 19xx.xx.xx. xx óra xx perc.
  Az életemben egy megrekedést tapasztalok, szeretném tudni, hogy ez egy karmikus lecke vagy én magam vagyok a blokk okozója.

  Köszönöm szépen a választ.
  Anikó

  1. Kedves Anikó! Kérlek, add meg a születési helyedet és azt, hogy a megrekedés miben nyilvánul meg, mely életterületet érinti?

 21. Kedves Tímea!
  Szeretnék élni a lehetőséggel. Rég egyedül vagyok. Már úgy változtatnák a helyzetemen. Mit mutat a horoszkópom? Mire figyeljek? Nagyon köszönöm. További jó munkát!
  Reni 19xx. xx. xx, xx óra xx perc, Dunaszerdahely,, Szlovákia

  1. Kedves Reni! A 4 oszlopos kínai asztrológia szerint jang föld Kutya a naposzlopod, ezek az energiák jellemeznek Téged a leginkább. 2018 pedig a jang föld Kutya éve. Ez arra utal, hogy ez az év jó eséllyel hoz számodra sorsszerű, meghatározó életeseményt. Képleted azt mutatja, hogy 2012-ben történhetett valamiféle váltás, változás életedben, ami azóta is tart. 2012 előtti időszakra jelzi horoszkópod meghatározó párkapcsolat jelenlétét életedben.
   Valószínűleg olyan alkat vagy, aki nehezen mozdul ki nézőpontjából, nehezen változtatsz. Vonatkozik ez párkapcsolati területre is, például nehezen engeded el aktuális társadat lelkileg és nehezen is kezdesz új kapcsolatba. Maga a változás, változtatás, kimozdulás az, ami nehézséget jelent számodra, ha érzelmileg nem vagy nagyon erősen érintett -akár negatív, akár pozitív irányba-, akkor inkább nem mozdulsz. Nem szívesen hagyod magad meggyőzni mások által, amit szeretnél, azt szereted véghez is vinni abban a formában, ahogyan akarod. Erős nő benyomását kelted és fokozott érzékenységed ellenére valóban nagy lelkierővel rendelkezel.
   Vágysz arra, hogy szinte földön túli egységélményt élj át az aktuális pároddal. Ha nem ilyet találsz, az a kapcsolat nem tesz boldoggá, úgy érzed, valami hiányzik. Lehetséges, hogy jelen időszakodban emiatt nem találsz tartós párkapcsolatot. Képleted alapján ugyanis lenne alkalmad kapcsolat kialakítására, de mintha nem az „igazinak” éreznéd ezeket a lehetőségeket. Itt arra érdemes figyelned, hogy a kapcsolódás, amire vágysz, nem feltétlenül mutatkozik meg a hétköznapokban. A fizikai valóságban nem tudod átélni. Lelki síkon azonban érezheted, megélheted.
   Igényed van az egyedül töltött időszakokra, akkor tudsz alkotni, létrehozni, átgondolni dolgokat és önmagadat is ezen a módon tudod feltölteni, erősíteni. Jelenleg a személyiséged intenzív átalakuláson megy keresztül, mélyre temetett dolgok, érzések kerülnek felszínre. Hitrendszered, életszemléleted is formálod. Ezek miatt még fokozottabb az elvonulás igény benned.
   Érzékeny vagy, olykor hajlamod lehet a problémák felnagyítására, ilyenkor tudatosan tudsz tenni higgadtságod megőrzése érdekében lépéseket. Ha ezt nem teszed meg, könnyen megsebzed társadat.
   Képleted alapján nem kizárt, hogy valamilyen kapcsolati sérülést szenvedtél el a múltban, ezt jó lenne, ha sikerülne felszínre hozni és oldani. Ebben az is segítségedre lehet, ahogyan Te viselkedsz párkapcsolataidban. Ha arra törekszel, hogy ne okozz sérüléseket, ezáltal Te magad is gyógyulsz. Ami még fontos lehet, hogy kapcsolataidban ne a legjobb oldaladat próbáld megmutatni, hanem a valódi énedet vállald fel, számodra ez hozhat boldogságot.
   Amire érdemes összegezve figyelned: 1. Picit rugalmasabb hozzáállás, változtatási hajlandóság. Kimozdulás – szó szerint véve is. 2. A mély lelki összekapcsolódást ne hétköznapi szinten keresd. 3. Olyan társat keress/válassz, aki mellett függetlenséged, egyedüllétre való igényedet meg tudod élni, mert például neki is hasonló igényei vannak. 4. Ami felszínes kapcsolatnak tűnik, arra nem pazarolod az idődet, Te a mélységeket szeretnéd felfedezni, megélni, nem a felszínen lubickolni. Ezért ne frusztráljanak a körülötted úszkáló párok sem, nem lógsz ki a sorból, nem az a feladatod, hogy beállj, „csak hogy legyen valaki”. 5. Beszélgess, mondd ki, amit gondolsz. Éld meg kreativitásodat, alkotókészségedet. Vedd kezedbe az irányítást, ismerkedj azon a módon, ami neked kényelmes. A benned élő apakép átgondolása is segíthet.
   Az időszerűség tekintetében pedig azt tudom mondani, hogy ott van körülötted a kapcsolat kialakításának a lehetősége. 2019 márciusa például több szempontból is esélyes, de nem korlátoznám le kizárólag erre a hónapra a lehetőségeket. Sok sikert és mielőbbi boldog kapcsolatot kívánok! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük