Kérdések

Online tanácsadás – ingyenes gyorssegély.
Ha kérdezni szeretnél, kérlek előtte olvasd át az Asztrológia oldal tartalmát.
Ezen a felületen teljes elemzésre nincs lehetőség, de önismereti, vagy időszerűséget vizsgáló konkrét kérdésedet felteheted hozzászólás formájában.

Ne felejtsd el megadni pontos születési adataidat (hely, év, hónap, nap, óra, perc), és háttér információt a kérdésed jelenlegi hátterét illetően.
(A személyes adatokat az adatvédelmi irányelveknek megfelelően válaszadáskor törlöm.)

Bátran visszajelezhetsz, ha a kapott válaszban valami nem világos, valamivel nem értesz egyet, vagy helytállónak érzed az olvasottakat.
FONTOS!  Az asztrológia a saját szerepedet vizsgálja a saját életedben. Azaz Te mit tudsz tenni azért, hogy Neked jobb legyen.

32 hozzászólás “Kérdések” bejegyzéshez

 1. Köszönöm szépen a lehetőséget!

  Szerelmi ügyben szeretnélek kérdezni téged. A férjem elvált tőlem, de én nem tudok ebbe belenyugodni. A kérdésem az lenne, szeret-e még engem egy kicsit és vajon visszajön-e hozzám idővel? A férjem elvált tőlem, megcsalt engem és gyermeke született. Úgy érzem, csak a kemény makacsságom elől menekült el és nem igazi szerelem ez, ami köztük van. Inkább érdekek.
  Születtem: 19xx.xx.xx. A férjem: 19xx.xx.xx. Budapest. Az adatokat, ha lehetséges, szimbólumokkal jelöld itt majd, hogy mások ne lássák. A nevet is kérem így, ha lehetséges!

  Köszönöm szépen!

  1. Kedves Emese! A horoszkóp felállításához a születési óra és perc adatok is szükségesek, ezeket sajnos nem adtad meg. Ennek hiányában azt a közhelynek tűnő, mégis megfontolandó tanácsot tudom mondani, hogy ha valaki el akar menni, avval nem tehetsz mást, mint hogy elfogadod és a gyászmunka után lelki értelemben is elengeded. Saját jövőd és boldogságod érdekében.
   Életedben a párkapcsolat meghatározó számodra, áthatja viselkedésedet, mindennapjaidat az, ahogyan a kapcsolat által érzed magad. Nem kizárólag ebben a kapcsolatban, hanem akit társadnak tekintesz életed során. Az általad említett „makacsságod” is inkább párkapcsolat területére lehet rád jellemző. Ezen az életterületen szinte kimozdíthatatlannak tűnsz saját álláspontodból, elhatározásodból. Művészi vagy, érzékeny és nagyon erősen kapcsolódsz társadhoz, valószínűleg egy számodra is megmagyarázhatatlan egység élmény érzésével a kezdetektől. Mindemellett ragaszkodó típus vagy, ezért valóban nehéz lehet számodra az elengedés folyamata. Nem tudom, mikor történt a válás, szakítás. De ha olyan érzések és gondolatok kavarogtak benned esetleg már előtte is, hogy „nem tudok nélküle élni”, akkor a szakítás egyik „oka”, feladata, tanulnivalója a benned levő túlzott ragaszkodás mérséklése. Arra tanít az élet, hogy de igen, tudsz nélküle élni. Valószínűleg elértél arra a fejlődési szintre, amikor már ezt a fajta ragaszkodást, függést meg kell haladnod. Igen, ehhez idő kell, addig fojtogat érzelmileg, míg a gondolataidat át nem állítod arra, hogy: „lehet életem nélküle is”.
   Érzékeny típus vagy, akit az események annyira meg tudnak érinteni, hogy rengeteg mélyen kavargó érzelem kerül ilyenkor a felszínre, amikről magad sem tudtál. Ez az év felerősíti ezt a fajta érzékenységet benned. Abban segítve ezáltal, hogy az elfedett sérülések, sebek előkerülve gyógyulhassanak, felismerhesd őket.
   Képleted (részleges) alapján valószínűleg egy olyan karmikus kapcsolat számodra a volt férjed, akivel meg kellett élned, hogy mély egységélményben vagy vele, mégis el kell engedned. A képlet korábbi érzelmi sérülésekre utal vissza, mély csalódás élményre, amit egymás által most törlesztetek. Hogy később visszatér-e hozzád, azt nem tudom megmondani. Mivel az elengedés a feladat, ezen a folyamaton valószínűleg most végig kell menned és újra önmagadra találnod. Amikor ez megtörténik, “visszatér vagy sem”, már nem ettől teszed függővé a boldogságod.
   Nem tudom mióta tarthatott a házasság, ismeretség. Az elengedési feladat a részleges képlet alapján 2015-től kezdődhetett számodra, 2017-ben már bizonyára felszínre kerülve is, megnyilvánult formában.

   Mit tudsz használni a talpra álláshoz?
   -Meg van benned a tűz, a melegség, az optimizmus, ezekre tudsz támaszkodni. Lehetnek körülötted olyan emberek is, akikből erőt tudsz meríteni – bár lehet, hogy ők valamilyen értelemben távol vannak tőled, vagy fizikailag, vagy távoli ismeretség, mégis tudnak erősíteni.
   -Művészetekkel érdemes lenne foglalkoznod, a benned levő érzelmeket formába önteni, kifejezni, ami újra és újra megkönnyebbülést hozhat.
   -2021-től új életszakaszba lépsz, amikor előtérbe kerülhetnek titkok, felismeréseid lehetnek, összefüggésekre jöhetsz rá életedet, helyzetedet illetően. Ez sokat segíthet a miértek megértésében, feldolgozásban.
   -Az oldásban kineziológus, vagy családállítás segítségedre lehet.

   Remélem tudtam segíteni, amennyire ilyen formában lehetséges. Ha észrevételed van, vagy maradt benned kérdés, nyugodtan tedd fel.

   1. A születési órát nem tudom, csak az enyémet. 13. 30 perc, ha édesanyám jól emlékszik…

    Gyermekkori traumáim vannak, igen, sok szexuális és másfajta erőszak, kicsiny koromtól kezdve. Ezek befolyásolják az egész életem, mivel mélyen elfojtottam őket és mostanában jöttek újra és újra felszínre.

    A férjemmel 2015-ben házasodtunk össze. 2017-től már elhanyagolt, innentől kezdtek a dolgok rosszabbul menni. Egész életemben egyedül éltem. Ha az elengedés a feladat, akkor nem akarok élni. Mert minek? Végre úgy éreztem, társra találtam és minden rendeződik, mert nem jó az embernek egyedül, segítőtársra van szüksége. Szerettem volna egy embert, akivel megoszthatom magam és megoszthatom azt a végtelen nagy szeretetet, ami bennem van. Mert valóban nagyon tudok szeretni, tisztán és hűségesen.

    A rengeteg traumát a férjem nem értette meg bennem, bár, mindenről tudott, mindent elmondtam. Nem tudta, miért vagyok olyan labilis és néha dühös. Az elfojtások olykor-olykor felszínre törtek és a férfiakkal szemben érzett ellenszenvet csak egy olyan férfi tudta volna bennem eltüntetni, aki igazán szeret. Őszintén és örökké.

    Költő vagyok, verseket írok. A művészetek megvannak és értek még, pl. a zenéhez is.

    Ő elment és én értéktelennek érzem magam. Erre sem voltam képes, hogy megtartsak egy férfit. A nő csúnya, kövér, én szép vagyok, csinos. Borzasztóan megalázottnak érzem magam. De én őszinte vagyok és szemtől szembe ember, míg a másik nő hízelgő és hamis.

    Hát…. Ez van.

    1. Kedves Emese! Az asztrológia abban tud segíteni, hogy megérthessük egy-egy élethelyzet kialakulásának hátterét, és rámutat arra, hogy mi lehet kivezető út. Sajnos sem az útra rálépni, sem azt végig járni nem tudja helyettünk. Megértem, hogy nehéznek találod az elengedés folyamatát és nem szeretnéd végig élni. Talán segíthet, ha hiszel abban, hogy élettervvel születünk le a földre, melyben a főbb pontokat, feladatokat kijelöljük magunk számára. Azt, amivel jelen életünkben szembe nézünk, megoldunk és általa fejlődünk. Képleted alapján egyik ilyen önmagad számára kijelölt feladatod a birtoklási vággyal való munka. Nem azt jelenti, hogy később ne találhatnál társat, hanem azt, hogy a túlzott ragaszkodásodon oldjál, egyedül is képesnek tartsd magad az életre, ne azért ragaszkodj valakihez, mert egyedül nincs értelme élni. Amikor teljes értékű embernek érzed újra magad, akkor tud megjelenni az a társ, aki megbecsül és értékel. De ehhez előbb önmagadon kell dolgozni. Sajnálatos, ami gyerekkorodban történt Veled, azt írod, elfojtottad ezeket az élményeket és a vele járó érzelmeket magadban. Ezek azonban mindig felszínre fognak törni időnként és mérgezik éppen aktuális kapcsolatodat. Nem azért, mert a társad nem érti meg, hogy min mentél keresztül, hanem azért, mert elnyomtad magadban az átélteket. Most felszínre törnek a régi sérelmek is intenzívebben, hogy meg tudd oldani, ne söpörd tovább a szőnyeg alá. Javaslom, hogy kérj ehhez szakmai segítséget, fordulj például pszichológushoz, mert egyedül nehéz feldolgozni, gyógyítani ezeket a sebeket. Valamint segíthet kilépni a hozott családi mintákból is és rendezni a szülőkhöz kötődő érzéseket. Ezekben a családállítás is támogató lehet. Valószínűleg vannak barátaid, de mintha nem tudnád feltárni magad előttük, nem vállalod fel magad, így ők sem tudnak igazán segíteni, távolinak érezheted őket magadtól és azt, hogy más vagy, mint ők. Az segítheti most a gyógyulásodat, ha egyedül vagy, a lelkeddel, magaddal foglalkozol és kialakítod saját belső biztonságérzetedet. Ami nem függ másoktól. Próbáld ne magányként megélni ezt az időszakot, hanem akként, hogy önmagad legjobb barátjává válsz, számíthatsz magadra, megvéded és biztonságba helyezed magad és a benned élő gyermeket. Befelé figyelésre, befelé fordulásra szólít fel Téged ez az időszak. Képleted mutatja a benned levő feltétel nélküli szeretetet is, amit bárkire képes vagy árasztani. A művészetek egyfajta terápia számodra, ami segít elkerülni azt is, hogy apátiába, szenvedélybetegségbe, álomvilágba menekülj a valóság elől.
     Kezd avval, hogy azt a bizalmat, biztonságérzetet felépíted önmagadban, ami gyerekkorodban sérült és azóta sem találtad meg – a párodban kerested. Majd képessé válsz a kevesebb, de közeli barátság ápolására is. Segíthet még, ha érzelemdús énedet mások segítésében, gondozásban, gyógyításban éled meg. Keress olyan közösséget, ahol számodra fontos dolgokkal foglalkozhatsz. Így a „magányos vagyok” érzésből az „egyedül is boldogulok”-on át eljuthatsz abba az egységérzetbe, -melynek késztetését hoztad is magaddal-, amikor egy közösség része vagy, ahol mindenki egymásért van, stabil, biztos helyed van benne, mégis független egyéniség is vagy egyben. Sok sikert és kitartást kívánok!

 2. Szia Timi! Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget!! ?
  A kérdésem az volna hogy már egy jó idelye nincs munkahelyem! ☹️☝️
  És abszolút fogalmam sincs hogy merre hogyan tovább, Mit hoz az élet, mi lenne a legjobb opció ? Bécs vagy Magyarország!?
  Szül idő : 19xx.xx.xx. Gyomaendrőd
  Ha esetleg látod azt mikorra várható egy stabil munkahely, annak nagyon örülnék, ☝️?‍♂️❤️
  Remélem jól tettem fel a kérdést
  Köszönöm szépen

  1. Kedves Mazsika! A 2020-as év kifejezetten kedvező számodra munkával kapcsolatos új lehetőség teremtésére, megragadására. Április hónapban felerősödhetett benned ennek igénye, erősebb késztetés formájában. Az egész év, de kiemelten május, augusztus, szeptember hónap is kedvező számodra munkával kapcsolatos új dolog megkezdésére. Bár alapvetően fontosak lehetnek számodra a gyökerek, háttér, otthonod, képleted nem zárja ki ideiglenesen a külföldi munkalehetőség megvalósítását. Rendelkezésedre áll a mozgásra, utazásra, rugalmasságra való készség munka területén.
   Olyan munkahelyen érezheted jól magadat, ahol használni tudod kommunikációs képességeidet, diplomatikusságodat. Csapatban lehetsz sikeresebb, közösen egy célért haladva előre. Könnyen felismered, hogy kinek milyen feladat való. Lelkesíteni tudod kollégáidat és valamilyen tekintetben irányt mutatni, vagy tanítani nekik valamit a példád által. Lehet ez akár valamilyen munkafolyamatra való betanítás is. Emellett a haragtartás kerülését, a békés együttműködés, megbocsátás szükségességét tapasztalhatják meg példamutatásodon keresztül.
   Képleted 2014-től kezdődően jelzi az anyagiakkal kapcsolatos fel-felmerülő gondolatokat, valószínűleg ez alatt az időszak alatt hullámzó bevételeid lehettek. 2024-től a stabilabb, fixebb bevételek igénye, és az azért való tettek jobban megnyilvánulhatnak életedben. Ne keseredj el, ha ennek érdekében esetlegesen addig munkahelyváltás is történik majd életedben.
   Fontos, hogy folyamatosan fejleszd képességeidet, tanulj abban az irányban, amivel foglalkozni szeretnél. A nyelvtanulás is ide tartozhat, különösen még a Patkány évében (2021.februárig tart) érdemes ebbe minél több energiát fektetned. Két dologra érdemes figyelned tanulással kapcsolatosan egészen 2023-ig. Egyrészt, hogy olyasmit tanulj, ami saját elképzeléseid irányába visz, ahová nem a másoknak való megfelelési vágy vezet. Másrészt, hogy ha gondolataidban feltételezések bukkannának fel képességeidet illetően, azt még az elején elhessegesd, mielőtt belelovallnád magad a témába. (Például: „én ezt biztos nem fogom tudni megtanulni”, „nem vagyok rá képes”, „nem merek megszólalni, biztos nem jól mondanám, mit fognak gondolni”.)
   Összegezve azt tudnám mondani, az, hogy mikor lesz munkahelyed a felsorolt kedvező időszakon belül, rajtad múlik. Bátran kezdeményezz, pályázz a számodra kedvezőnek tűnő lehetőségekre és addig is, illetve mellette tanulj amennyit csak lehet.
   Sok sikert kívánok! 🙂

 3. Szia Timi, köszönöm szépen a lehetőséget! ?
  Akkor egyből a lényegre térek, a párommal tervezzük hogy építkezésbe kezdünk itthon, van neki egy csodás kis telke, és ezt szeretnénk otthonositani, hogy később ide költöztünk és itt tudjunk élni, kérdésem ezzel kapcsolatban hogy jó irányba haladunk? Sikeres lesz e változás az életünkbe? És esetleg ha belefér gyermek aldast látsz?

  Én születési dátumom 19xx.xx.xx Gyomaendrőd
  Parome 19xx.xx.xx Lajosmizse

  Köszönöm szépen

  1. Kedves Mazsika! A 2020-as Patkány évben otthonod és párkapcsolatod kerül figyelmed fókuszába. Költözéshez, otthonszépítéshez, átalakításhoz is alkalmas időszak. Bár a képlet azt nem mutatja, hogy konkrétan az általad említett ingatlanra vonatkozik-e. Amennyiben hosszútávú átalakítási munkálatokról van szó, ha nem is sikerülne 2020-ban költözni, érdemes lehet legkésőbb 2023-ig megvalósítani. Egy építkezés sok kapcsolatot szétzilál a felmerülő nehézségek, egyet nem értések által, képleteitek azt mutatják, hogy ez a kapcsolat kellően erős, képes a külső akadályok leküzdésére, a régi élet lezárására és egy új indítására.
   Fontos feladat lesz számodra az év során a tisztesség, becsület, egyenesség, etika és az univerzum törvényeinek betartása. Amennyiben nem ilyen utat választanál, abba az irányba nem fogsz tudni tovább haladni személyiségfejlődésed érdekében. (Csak egy példa, ha valamiben nem lennél teljesen őszinte, akár amiatt, hogy ne bántsd meg a másik felet.)
   Gyermekáldás tekintetében –amennyiben helytálló párod születési órája!-, őt stresszelheti a gyermek kérdés. Akár említette, akár nem, érdemes lenne pontosan tisztázni, hogy ki mit szeretne, illetve a stresszt oldani valamilyen formában. Ha visszatartja, hogy „elveszített” már gyermeket, vagy más jellegű félelmek korlátozzák.
   Nem tudom van-e már gyermeked, képleted azt tükrözi, hogy ki tudsz teljesedni a gyermeknevelés területén, valamint képes vagy vidám és szeretetteljes légkört teremteni számára, emellett a gyermekvállalással járó teendőktől sem riadsz vissza. Ha van már gyermeked, bizonyára úgy érzékeled, hogy ő fel tud tölteni energiával, plusz erőt ad a hétköznapokhoz. (Természetesnek tűnhet, de evvel nem mindenki van így, van akit kimerítenek a gyerekneveléssel járó teendők, vagy folyamatos stresszben él az aggodalom miatt.) Képleted azt is jelzi, lehet(ett) olyan időszakod, amikor megélésed szerint egyedül kell(ett) boldogulnod, intézni a gyermek körüli teendőket. (Nem csak az egyedülálló anyuka lehet ilyen, hanem pl. ha apuka sokat van távol, dolgozik, stb.)
   Képleted alapján nálad nincs akadálya a gyermekáldásnak most és az elkövetkező néhány évben, azt célszerű tisztázni, párodnak milyen érzései vannak evvel kapcsolatosan.
   Sok sikert kívánok! 🙂

 4. Egyébként nagyon köszönöm a válaszát, alapvetően találó a jellemzés, a jó tanácsokat, iránymutatásokat még megfontolom, de szerintem nekem sok minden úgyse fog sikerülni, s továbbra is nonkonformista maradok. 🙂

   1. Nos, valóban, a szépérzékem, ötletgazdagságom, kreativitásom valamiben -bizonyos mértékig- megvalósul(t). Ellenben társat továbbra sem találtam. Társaságba ritkán tudok menni, s általában olyanba, ahol komoly társ felbukkanása kevéssé valószínű. Maradnak a netes társkeresők. Ezeken néha próbàlkozom, egy idő után kétségbeesésemben a kudarcok miatt feladom, majd egy idő után újrakezdem. Kár, hogy a horoszkópom nem árulja el, hogy a társat hol vagy hogyan keressem…:)

    1. Hogy hol, azt sajnos valóban nem. Sőt, a fentebb említett időintervallum is elég tág, amin belül pontosabbat mondani találgatás lenne. Így sajnos továbbra is kitartást tudok kívánni. 🙂

 5. Üdv.! Néha úgy érzem, hogy nekem már soha nem fog sikerülni a tartós párkapcsolat, valamiért nem vonzom be a megfelelő partnert. Tulajdonképpen csak ideig-óráig tartó szeretői viszonyaim, futó kalandjaim voltak. Kölcsönös szerelem soha. Csak az én hibám? Székesfehérvár, 19xx.xx.xx., xx óra xx perc. Köszönöm.

  1. Kedves Károly! Kérdésedet részletesebb háttérinformációk, életesemények nélkül nehéz megválaszolni. Képleted valóban mutatja a váratlan fordulatokat, több rövidebb kapcsolat lehetőségét életedben, különösen 29-től 39 éves korod közötti időszakra. Egyik fő feladatként annak megtapasztalását hoztad magaddal, hogy a dolgokat, problémákat egyedül oldjad meg. Valószínűnek tartom, hogy ritkán kapsz külső segítséget. Ez érted történik avval a céllal, hogy megtapasztald a saját erődet, azt, hogy mi mindenre vagy egyedül is képes. Meg kell teremtened saját magadnak az anyagiakat, életfeltételeket. Ha például gyakran voltak anyagi problémáid, a feladat, hogy állj meg a magad lábán, ne másokra támaszkodj. Ha mostanra eljutottál eddig, kellően megalapoztad az egzisztenciádat, akkor 2018-ban átléptél a következő életciklusodba, ahol már esélyt kapsz a párkapcsolat kialakítására is, főként 2018-2022-ig terjedő időszakban lehet központi téma ez életedben. Vagyis éppen most időszerű.
   Ami gátolhat a személyiségedben, hogy kissé makacs, hajlíthatatlan vagy, erős függetlenségi igénnyel, esetleg türelmetlenséggel. Őszinte és szókimondó, de párkapcsolati téren kissé merev, zárkózott, olyan, aki nehezen mondja ki érzelmeit, de tettekkel ki tudod fejezni. Fontos, hogy őszinte legyél párkapcsolati téren is, mondd ki amit gondolsz, de az is fontos, hogyan, milyen stílusban kommunikálsz. Azért is érdemes erre figyelned, mert tanítás formájában tér vissza hozzád minden tőled származó bántás. Mozdulj ki otthonról, foglalkozz számodra érdekes tevékenységekkel, valamilyen alkotótevékenység is feltöltő számodra. Legyél merész és mindig legyenek konkrét céljaid, terveid.
   Ha ezeken dolgozol, vagy legalábbis tudatosan odafigyelsz, akkor egy elfogadó, önzetlen, alkalmazkodó, hétköznapi értelemben gondoskodó típusú társ illene hozzád, olyan, aki önmagát adja, kiegyensúlyozott, megbízható, kitartó. (Ezekhez képest milyen az, akire Te vágynál?) Biztosítaná számodra a hátteret, amibe megkapaszkodhatsz, ami további erőt ad, feltölt. De a feladat továbbra is az számodra, hogy az életfeltételeket teremtsd meg önállóan, legyél védelmező és támasznyújtó párod és a rád szorulók számára. Kérdés, hogy el tudod-e fogadni, hogy rajtad a nagyobb teher? Alkatilag elbírod, hoztad a kellő lelkierőt, a kérdés az, hogy készen állsz-e erre, vagy esetleg igazságtalannak érzed? (Aki hisz a reinkarnációban, annak megnyugtató elgondolás lehetne például, hogy előző életében ő támaszkodott másra.) Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak olyan párod lehet, aki soha nem kereshet, de az önálló problémamegoldás valószínűleg számodra feladat marad. Emiatt is érdemes végig gondolnod milyen típusú társ, akire vágysz és milyeneket vonzottál be eddig. Ha pörgős, tevékeny, határozott kapcsolatra van igényed, aki problémamegoldó, lehetne rá támaszkodni, ő az, aki valószínűleg sokáig nem marad melletted, azon oknál fogva, hogy „akadályozna” feladatod megvalósításában. Mert hajlamod lehet az elkényelmesedésre, halogatásra, vagyis ha van melletted más, aki majd „megoldja”, akkor kényelmességből olykor ráhagynád a feladatot. Ez pedig ellentétes az életfeladatod megvalósításával. A jó hír, hogy egy idő után már nem érzed feladatnak, hanem magadat erősnek. 🙂 Alapvetően eddig is fáradalmak árán, erőbevetéssel, külső segítség nélkül érted el sikereidet kemény munkával és ötletgazdagsággal, ez hozta, hozza meg számodra a jólétet. Sok sikert kívánok!

   1. Akkor aligha lesz valaha párkapcsim, még magamat se tudom eltartani, rokkantnyugdíjas vagyok…:)

    1. Eltartani nem kell senki mást, hanem az élet problémáinak önálló megoldására, az önfenntartásra törekedni. Biztos, hogy nem könnyű. Képleted szépérzékről árulkodik és ötletgazdagságról, kreativitásról. Nem tudom milyen jellegű az egészségügyi problémád, megengedi-e, hogy ezeket a képességeidet kamatoztasd valamilyen formában. A párkapcsolatról nem javaslom, hogy lemondj, hiszen éppen most értél abba az életszakaszba, amikor időszerűvé válhat a megjelenése. A képlet semmire nem garancia, csak a lehetőségeket mutatja meg, nem a jövőt. De mutatja például a kellően nagy lelkierődet is, ami a lehetőség megvalósításához elvezethet.

 6. Kedves Tímea. Köszönöm szépen ezt az alkalmat. Szeretném meg tudni van egy régóta tartó kapcsolatom egy férfival és se veled semmi nélküled van de szeretném tudni hogy ez fog e változnia az életemben? Köszönöm szépen. Emese Kaba 19xx xx xx

  1. Kedves Emese! Kérlek, írd meg a születési óra és perc adatodat, valamint a kérdéses párkapcsolat születési adatait.
   Szinasztria elemzés kereteiben annyit tudok megnézni, hogy milyen főbb feladataitok vannak egymással. Azt viszont a képlet nem fogja megmondani egy “se vele se nélküle” kapcsolat mikor válhat jól működővé, harmonikussá, mert rajtatok múlik, mikor és milyen szinten oldjátok meg a köztetek levő feladatokat. Ha így is érdekel, akkor várom a további adatokat.

   1. Szia nagyon köszönöm a segítségedet és hogy vissza írtál Debrecen 17:30-45 születtem. Kapcsolat kezdete 2015 augusztus 27.

    1. Kedves Emese! Ebben a kapcsolatban feladatotok, hogy őszinték legyetek egymással és önmagatokkal. Értem ezalatt, hogy ne egymást hibáztassátok a problémákért, hanem először önmagatokkal nézzetek szembe, vállaljátok fel hibáitokat, tévedéseiteket majd beszéljétek meg. Az igazság kimondása már önmagában hoz egyfajta megkönnyebbülést. Most a Kutya évében ez a feladat kiemelten hangsúlyos számotokra.
     A biztonságérzetetek megkérdőjeleződhet, megjelenhet az aggódás napjaitokban.
     A viselkedésetekben lehetnek ütközési pontok, ez most csak tipp, de például lehet neked nem tetszik párod valamelyik kapcsolata, az abban való viselkedése, neki pedig például az, ahogyan te kommunikálsz.
     Vezetni tudjátok egymást olyan megoldások felé az élet során, ami a másiknak eszébe sem jutott volna – ha hagyjátok, ha bizalommal vagytok.
     Érezhettek olyat, hogy a másik nem ért meg. Mindketten hajlamosak vagytok tovább magatokban tartani az érzelmeket kiváltó információkat, mint az érdemes lenne, ez pedig egy idő után feszültséghez vezet. Te érezhetsz olyat, hogy nem tudtok kellő mennyiségben vagy minőségben beszélgetni.
     Inkább csak olyan „ütközéseket” látni köztetek, amik szokásokból, berögződésekből, gondolkodásmintákból adódnak, ezeken pedig minden lehet változtatni, összecsiszolni. Olyan ellentétet, ami kiküszöbölhetetlen összeférhetetlenségre adna okot nem jeleznek a képletek.
     Figyeld magadat, magatokat és ha fentiek közül tapasztalsz valamit, akkor annak a megoldásán érdemes dolgozni. De ha azt állapítod meg, hogy nincsenek ilyenek, vagy viszonylag ritkán, akkor kizárólag neked szól a tanítás, mert te vagy most 2016 vége óta, aki olyan időszakban vagy, amikor ha van is melletted valaki, folyamatosan elégedetlenséget érezhetsz. Jó, hogy van, de mégsem. Ott van, de nem elég jó, nem a pozitívumokra vagy kihegyezve. A feladat tehát a saját elégedetlenség érzetedből adódóan a minél mélyebb önismeret. A boldogságot most ne kint, hanem bent keresd. Ha megtalálod bent, kifelé, párod irányában sem leszel elégedetlen. Igazából azért nehéz ez a feladat, mert olykor talán Te magad sem tudod megmagyarázni mi okozza azt, hogy nem érzed magad boldognak a kapcsolatban, de lehet valami megmagyarázhatatlan hiányérzeted. Arra próbáld helyezni a fókuszodat, hogy mi miatt kerülhetett az életedbe, mi a dolgod vele, mi az, amit ad, mi az, amire tanítHa ezt figyeled, máris nem a hiányosságokat, elégedetlenséget fogod elsősorban érzékelni. Emellett haladj tovább az önismeret útján, mert így tudsz most harmonikus párkapcsolatot kialakítani. Örülj annak, hogy jelenleg az életedben van, mint egy ajándék, és tudatosítsd magadban, hogy az elégedetlenség érzés belőled fakad. Ami egyébként nem csak a párkapcsolatban találhat rád, hanem olykor munkahelyi területen is érezhetsz értelmetlenséget, nem okoz örömet amivel foglalkozol, vagy előfordulhat, hogy időnként a téged körülvevő szabályokkal, keretekkel nem értesz egyet és amiatt elégedetlenkedsz.
     Aktuális feladat még számodra a türelem gyakorlása. Sok sikert és sok boldogságot kívánok! 🙂

 7. Kedves Tímea!
  Én is szeretném megragadni az alkalmat, hogy segítséget kérjek. Párkapcsolati nehézségeim vannak. 4 éve megismerkedtem egy férfivel, de köztünk a “se veled, se nélküled” ment februárig. Ismételt szakításunk után szerinte meg kell tanulnunk egymás nélkül, szerintem meg kellene tanulni egymással élni. Azóta egyedül vagyok. Van reményem egy boldog, tartós párkapcsolatra és miben tudom én ezt segíteni? Válaszoda előre is köszönöm!
  Andrea
  Szeged, 19xx.xx.xx. xx:xx

  1. Kedves Andrea! Legutóbbi „se veled se nélküled” párkapcsolatodban megélt feladatokat szinasztria elemzéssel lehetne feltárni a másik fél születési adatainak ismeretében – amennyiben a kapcsolat folytatódna. Mivel azt írod ez már a múlt, arról tudok írni Neked, hogy általánosságban milyen feladataid lehetnek párkapcsolati területen, mire érdemes figyelmet fordítanod.
   1. Olyan alkat vagy, aki nem mondja ki azonnal, ami foglalkoztatja, inkább magadban rágódsz dolgokon, majd amikor betelik a pohár, kirobbanhat a feszültség. Lehet, hogy pont annál, aki meg sem érdemelné.
   2. Hajlamod lehet ott is problémát látni, ahol valójában nincs is. Vonatkozhat ez akár a párkapcsolat területére is. Emellett adott helyzeteket súlyosabbnak élheted meg olykor érzelmileg, mint amilyen indokolt lenne. Ezt abból tudod lemérni így van-e, hogy másnap visszagondolsz mi volt az, ami előzőleg annyira megérintett, valószínűleg már Te magad sem fogod érteni korábbi reakciód mértékét.
   Ezt a két ellentmondásosnak tűnő késztetésedet úgy tudod ellensúlyozni, hogy amikor valami fokozottan megérint, nem azonnal reagálsz, vársz, amíg az érzelmi hullám lezajlik. Ezt tudatos odafigyeléssel megvalósíthatod. Sétálsz, meditálsz, sportolsz addig, vagy csak elszámolsz 10-ig, bármit, ami számodra kedvező hatású. Amint azonban a túlzott reakció lezajlik benned, a megmaradó „rágódnivalót” már ne vidd tovább, hanem mondd ki és mondd el az érintett félnek az érzéseidet. Evvel a módszerrel tárgyilagosan tudod tálalni a mondandódat.
   3. Fentiekhez kapcsolható még egy életfeladatod, miszerint párkapcsolati területen is meg kell tanulnod kiállni magadért. Ami nem tetszik, azt mondd el, mondd ki. Ne hagyd magad belesodorni olyasmibe, amit magadtól nem tennél meg. Fontos, hogy mindezt úgy kommunikáld, hogy közben a másikat ne perzselje meg a tüzed (szenvedély, indulatok) és ne árassza el a vized (túláradó érzelmek, akaratosság). Ez a két elem meghatározó képletedben, hogy hogyan tudod őket hétköznapi eszközökkel egyensúlyba hozni, arról a „Belső harmónia-érzelmi egyensúly” cikkben olvashatsz. (A jelszót e-mailben tudod kérni.) A szeretetteli kommunikáció a feladat párkapcsolataidban, hiszen nagyon sok szeretet és érzékenység van benned, a kifejezési mód az, ami gyakorlást igényel. Mert ezt a sok érzelmet nem mindig könnyű kézben tartani, van amikor túlcsordul és van amikor Te magad próbálod meg elnyomni.
   Nagyjából ezek az általános feladataid párkapcsolati területen, melyekhez minden kapcsolat még hozzáfűz valami plusz tanulnivalót is, de ezek csak a Te képletedből nem láthatóak.
   A mikorra konkrét időpontot nem tudok neked mondani, de 2019, 2021, 2022 évek is behozhatnak életedbe meghatározó párkapcsolatot. Nagyon sok sikert kívánok Neked! 🙂

   1. Kedves Tímea!
    Hálásan köszönöm és ha van lehetőség a szinasztriára is ☺, akkor Szeged, 19xx.xx.xx. xx:xx
    Köszönöm szépen

    1. Andrea, ez a kapcsolat egy az egyben fent leírt feladatokból tartott számodra tükröt, önmagadat, saját működésedet láthattad meg általa. Úgy mint problémagyártás ott is, ahol valójában nincs, túlzott érzelmi reakciók, indulatok, azáltal, hogy felszínre kerülhettek mélyen eltemetett dolgok. Ezt hoztátok elő egymásból, zsigeri reakciókat. Feladatokkal terhelt kapcsolat, melyben úgy kellett kiállnotok magatokért, hogy eközben az egymás iránti tisztelet, alázat megtanulása végig fontos szerepet játszott, de hatványozottan 2017 februártól 2018 februárig tartó időszakban. Sokat tanulhattatok, fejlődhettetek egymás által akkor is, ha nem lett belőle életre szóló kapcsolat.

     1. Kedves Tímea!
      Csak ismételni tudom magam: Hálásan köszönöm! Nagyon sok felismerést hozott az ismételt és újból megismételt olvasása soraidnak! Köszönöm a segítséget és további eredményekben gazdag, boldog munkát kívánok.
      Köszönettel:
      Andrea

 8. Kedves Tímea, először is köszönöm a lehetőséget. Születési adatom: 19xx.xx.xx. xx óra xx perc.
  Az életemben egy megrekedést tapasztalok, szeretném tudni, hogy ez egy karmikus lecke vagy én magam vagyok a blokk okozója.

  Köszönöm szépen a választ.
  Anikó

  1. Kedves Anikó! Kérlek, add meg a születési helyedet és azt, hogy a megrekedés miben nyilvánul meg, mely életterületet érinti?

 9. Kedves Tímea!
  Szeretnék élni a lehetőséggel. Rég egyedül vagyok. Már úgy változtatnák a helyzetemen. Mit mutat a horoszkópom? Mire figyeljek? Nagyon köszönöm. További jó munkát!
  Reni 19xx. xx. xx, xx óra xx perc, Dunaszerdahely,, Szlovákia

  1. Kedves Reni! A 4 oszlopos kínai asztrológia szerint jang föld Kutya a naposzlopod, ezek az energiák jellemeznek Téged a leginkább. 2018 pedig a jang föld Kutya éve. Ez arra utal, hogy ez az év jó eséllyel hoz számodra sorsszerű, meghatározó életeseményt. Képleted azt mutatja, hogy 2012-ben történhetett valamiféle váltás, változás életedben, ami azóta is tart. 2012 előtti időszakra jelzi horoszkópod meghatározó párkapcsolat jelenlétét életedben.
   Valószínűleg olyan alkat vagy, aki nehezen mozdul ki nézőpontjából, nehezen változtatsz. Vonatkozik ez párkapcsolati területre is, például nehezen engeded el aktuális társadat lelkileg és nehezen is kezdesz új kapcsolatba. Maga a változás, változtatás, kimozdulás az, ami nehézséget jelent számodra, ha érzelmileg nem vagy nagyon erősen érintett -akár negatív, akár pozitív irányba-, akkor inkább nem mozdulsz. Nem szívesen hagyod magad meggyőzni mások által, amit szeretnél, azt szereted véghez is vinni abban a formában, ahogyan akarod. Erős nő benyomását kelted és fokozott érzékenységed ellenére valóban nagy lelkierővel rendelkezel.
   Vágysz arra, hogy szinte földön túli egységélményt élj át az aktuális pároddal. Ha nem ilyet találsz, az a kapcsolat nem tesz boldoggá, úgy érzed, valami hiányzik. Lehetséges, hogy jelen időszakodban emiatt nem találsz tartós párkapcsolatot. Képleted alapján ugyanis lenne alkalmad kapcsolat kialakítására, de mintha nem az „igazinak” éreznéd ezeket a lehetőségeket. Itt arra érdemes figyelned, hogy a kapcsolódás, amire vágysz, nem feltétlenül mutatkozik meg a hétköznapokban. A fizikai valóságban nem tudod átélni. Lelki síkon azonban érezheted, megélheted.
   Igényed van az egyedül töltött időszakokra, akkor tudsz alkotni, létrehozni, átgondolni dolgokat és önmagadat is ezen a módon tudod feltölteni, erősíteni. Jelenleg a személyiséged intenzív átalakuláson megy keresztül, mélyre temetett dolgok, érzések kerülnek felszínre. Hitrendszered, életszemléleted is formálod. Ezek miatt még fokozottabb az elvonulás igény benned.
   Érzékeny vagy, olykor hajlamod lehet a problémák felnagyítására, ilyenkor tudatosan tudsz tenni higgadtságod megőrzése érdekében lépéseket. Ha ezt nem teszed meg, könnyen megsebzed társadat.
   Képleted alapján nem kizárt, hogy valamilyen kapcsolati sérülést szenvedtél el a múltban, ezt jó lenne, ha sikerülne felszínre hozni és oldani. Ebben az is segítségedre lehet, ahogyan Te viselkedsz párkapcsolataidban. Ha arra törekszel, hogy ne okozz sérüléseket, ezáltal Te magad is gyógyulsz. Ami még fontos lehet, hogy kapcsolataidban ne a legjobb oldaladat próbáld megmutatni, hanem a valódi énedet vállald fel, számodra ez hozhat boldogságot.
   Amire érdemes összegezve figyelned: 1. Picit rugalmasabb hozzáállás, változtatási hajlandóság. Kimozdulás – szó szerint véve is. 2. A mély lelki összekapcsolódást ne hétköznapi szinten keresd. 3. Olyan társat keress/válassz, aki mellett függetlenséged, egyedüllétre való igényedet meg tudod élni, mert például neki is hasonló igényei vannak. 4. Ami felszínes kapcsolatnak tűnik, arra nem pazarolod az idődet, Te a mélységeket szeretnéd felfedezni, megélni, nem a felszínen lubickolni. Ezért ne frusztráljanak a körülötted úszkáló párok sem, nem lógsz ki a sorból, nem az a feladatod, hogy beállj, „csak hogy legyen valaki”. 5. Beszélgess, mondd ki, amit gondolsz. Éld meg kreativitásodat, alkotókészségedet. Vedd kezedbe az irányítást, ismerkedj azon a módon, ami neked kényelmes. A benned élő apakép átgondolása is segíthet.
   Az időszerűség tekintetében pedig azt tudom mondani, hogy ott van körülötted a kapcsolat kialakításának a lehetősége. 2019 márciusa például több szempontból is esélyes, de nem korlátoznám le kizárólag erre a hónapra a lehetőségeket. Sok sikert és mielőbbi boldog kapcsolatot kívánok! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük