Művészetek Csillag

Akinek születési képletében ragyog ez a csillag, az olyan pluszt tud tenni az általa létrehozott alkotásokba, amit mások nem. Olyasmit, amitől karunkon libabőr szalad, szemünkben könny fakad. Lehetnek ők énekesek, színészek, táncosok, festők, szakácsok, pékek, kőművesek. Bármilyen területen megnyilvánulhat ez a képesség. Mert az a kenyér, nem csak illatozva csábít falatra, hanem az íze is mennyei.. Mint nagymamáink kemencében sült kenyere, hiába ugyanaz a recept, ők beletettek valami pluszt, talán csak egy csipetnyi szeretetet, ami különlegessé varázsolta.

Susan Boyle képletében két jin fém szerepel, mely jegynek egyik feladata, hogy tehetségét megmutassa a külvilágnak. A Britain’s Got Talent felfedezettjének képletében ott ragyog a Művészetek Csillag (MCs) is az év oszlop Bivalyában.

47 évesen, 2009-ben (Bivaly évben, ami számára Művészetek Csillag) állt nagy nyilvánosság elé és tehetsége sokakra nagy hatást gyakorolt.
Susan Boyle egyébként kiváló példa arra is, hogy a jin fém jegy képviselője nem feltétlenül kívül csillog és külsőségekben szeretné megmutatni magát, hanem gyakran tehetsége, szaktudása az, ami értéket képvisel számára, amiben ki szeretne tűnni, amiben „megálmodott egy álmot”. Susan élete nehézségekkel volt terhelt, képletében pedig szerepel egy olyan állás is, ami alapján fokozottan élhette át választott dalának sorait: „Álmodtam én az életről… Hogy más lesz majd, hogy lehet jobb is… Hittem, mert voltak álmaim…” Előadása ettől még inkább hiteles és önazonos – ami a Művészetek Csillag sajátja is, hiszen ettől válhat átélhetővé, megborzongatóvá.

Következzen egy Kutya napon született csillag, ZAZ, Isabelle Geffroy.

Zaz szintén őszinteséggel, átéléssel adja elő dalait, megfogva közönségét. Képlete egyértelműen mutatja, hogy ő hosszabb távon munkájában is kamatoztathatja Művészetek Csillagainak áldásos hatását. Kellő koncentrációs, pszichikai képességekkel rendelkezik, minden bizonnyal nagy szívóssággal végzi el feladatait. Fellépése, kisugárzása egyrészt fegyelmezett, komoly, határozott, másrészt független, játékos, szabad.
Végezetül egy magyar példa, Rúzsa Magdolna, aki a 2006-os Megasztár győztese, képletében 2 darab csillaggal és jin fém önelemmel:

A Kutya év, Kutya hónapjának dupla Művészetek Csillagos időszaka alatt érdemes színházba-, koncertre-, kiállításra látogatni és hagyni magunkat picit elvarázsolni. De ugyanígy megélhetjük a másik oldalt: alkossunk, ügyeskedjünk kedvelt területeinken, főként, ha képletünkben ragyog ez a csillag.

További Művészetek Csillagos előadók: Robin Williams (Kutya nap, Kecske hónap), Freddie Mercury (Kutya év), Michael Jackson (Kutya év), Al Pacino (Kutya nap, Sárkány hónap és év), Anthony Hopkins (Sárkány nap, Bivaly év), Bruce Lee (Kutya nap, Sárkány év), Charlie Chaplin (Kutya nap, Bivaly év), Páger Antal (Bivaly hónap, Kutya év), Tóth Gabi (Kecske nap), Tóth Vera (Bivaly nap és év), és még sokan mások.

Kellemes októberi borzongást kívánok mindenkinek!  

Képletek forrása:
http://kinaiasztrologia.com/kalkulator/kinai_horoszkop_kalkulator.html