Rendkívüli, inspiráló emberek képlete

Ebben a cikkben olyan emberek szerepelnek, akik életükkel, példájukkal, megvalósításaikkal sokakra inspiráló hatást gyakorolnak.

A videókban látható elemzések a modern kínai asztrológia vagy a hagyományos négyoszlopos sorsfejtés valamelyik ágát ismerők számára követhetőbbek. De talán más is kíváncsian belepillant abba, hogyan működik a Sárga Császár idejéből származó szimbólum rendszer.

A megzavart élet – Etty Hillesum – 2021-2041 időszak

Az alábbi videót abban a reményben készítettem, hogy inspirációt nyújt azoknak akik megnézik: az élet nehezebb időkben is lehet teljes és szép. ❤️🙏
Etty Hillesum 29 életévének utolsó 2 évét koncentrációs táborban töltötte. Itt írta naplóját, melyből megtudhatjuk, a külső körülmények ellenére hogyan találta meg lelki békéjét.
Hogyan kapcsolódik élete, története jelen korunkhoz, a 2021-2041 éveken átívelő időszakhoz? – Ezt a videóból megtudhatjátok. Természetesen a kínai asztrológia szemszögéből nézve.

Dimash Qudaibergen – rendkívüli hang és érzelem

Dimash Qudaibergen kazah énekes, hangja és hangterjedelme ugyanúgy rendkívüli, ahogyan önfegyelme, teljesítménye, munka iránti alázata.
Képletében a hangsúlyos fém utal a légzésre, teljesítőképességre, célig való kitartásra. Tűz idényben (Kígyó hónap) született, tűz edzi, szabályozza a fémet: uralni, szabályozni tudja légzését. De a tűz jelzi azt is, hogy másokra inspiráló, átalakító, tisztító, gyógyító hatást gyakorol.
Előadóművészetet, önkifejezést számára a (kedvező) víz elem jelöli, melynek segítségével átéléssel közvetíti az érzelmeket. Rajongóit előadásában ez fogja meg leginkább. Víz elemhez tartoznak a nyelvek, kedvező elemként nem csoda, hogy könnyen tanulja és számos nyelven énekli dalait.

Hogy hogyan tükröződik mindez kínai asztrológiai (négyoszlopos sorsfejtés) képletében, az alábbi videóban nézhető meg:

Mi a közös Adele, ZAZ és Dimash képletében?

Mindhárom fém hangsúlyos képlet kevés tűzzel (Kígyó), ami nemesíti, edzi a fémet, de nem annyira sok, hogy elnyomja, tönkretegye. Adele és Dimash képlete jó technikával kezelt nagy és erős hangról árulkodik. Mindkettőjük számára a víz jelöli az önkifejezést, így könnyen adnak át érzelmeket.
Mindhárom képletben 2-2-2 Művészetek Csillag szerepel (Sárkány és Kutya jegyek), ami azoknak a képletében jelenik meg, akik érzékelik a megfoghatatlant és azt művészi vagy valamilyen különleges formába tudják önteni.
ZAZ egyedi hangjával, közvetlenségével, szerethetőségével fogja meg a közönséget. Képletének egyik fele azonos Adele, másik fele Dimash képletének felével. Nincs benne misztikus dolog: könnyen egymásra tudnának hangolódni. Bár ezt valószínűleg közös előadásban, dalban nem láthatja a nagy közönség.

Ha a művészek képletében gyakran megjelenő Művészetek Csillagról szeretnél bővebben olvasni, ide kattints.

Ferdinand Cheval – rendkívüli álom és kitartás

43 évesen egy különleges formájú kőben megbotlott, ami megihlette és elkezdte építeni kavicspalotáját, amelyről korábban már álmodott. A következő 33 évben köveket gyűjtött napi 32 km-es postai útjain. A 12 m magas és 26 m hosszú palotán többnyire éjszaka dolgozott egy olajlámpa fényénél:

Szeretnéd felfedezni, hogy saját képletedben mennyi jel utal kreativitásra? Akkor az alábbi videó lesz segítségedre:

Philippe Petit kötéltáncos – rendkívüli ötlet és bátorság

Philippe Petit francia kötéltáncos sem adta fel álmának megvalósítását. Több év felkészülés után 1974-ben művészi bűncselekményt követett el: átkelt a World Trade Center ikertornyai között kifeszített kábelen mindenféle biztosíték nélkül.