Tranzit hatás – Alakuljon a holnap miattunk jobban

Az aktuális energiák hatása függ személyes képletünktől, tudatossági szintünktől. Különböző reakcióink által generáljuk életünk eseményeit, melyek másokra is hatással vannak. Nézzünk erre egy szemléltető esettörténetet:

A kínai asztrológia szerint a mai nap (2017.08.16.) energiái az arra hajlamos embereket ösztönözhetik, hogy másokat manipulálva, érzelmi ráhatással érjék el, amit szeretnének. („Manci”) Más adottságú embereket pedig arra, hogy ne hagyják magukat sodródni, mondják meg azt, ami nem tetszik. („Felszólaló”) Ennek a hónapnak egyik fő üzenete a tisztesség, becsület, etikusság, igazságosság. (Lsd. augsztus havi előrejelzést itt.)

Az eset egy közösségi háló egyik több mint 39 ezer fős anonim csoportjában történt reggel 6:12-kor (Nyúl órában).
Ez az időpillanat magában rejti az idealizálás lehetőségét, amikor elképzelünk valamiről vagy valakiről valamit és igaznak hisszük. Ennek mindig csalódás a vége. („Vágyakozók”)
Mindeközben valaki ugyanezen energiák hatására azt gondolja szabadon teheti, amit csak szeretne. („Szabadka”)

Ebben a számára ideálisnak tűnő pillanatban tehát „Szabadka Manci” úgy érezte elérkezett az idő arra, hogy elérje céljait és kiposztolt egy „munkalehetőséget”, amit ő is végez már és pár kattintásért, véleményért cserébe havi csábító összegű kiegészítő jövedelmet kap, majd megadott egy linket, ahol mindenki regisztráljon és azonnal kezdje el gyűjteni vagyonát. „Vágyakozók” közül nagyon sokan azonnal beugrottak a lehetőségnek és körültekintés nélkül már regisztráltak is minden adatot megadva magukról. 
„Felszólaló” jelezte ugyan, hogy itt nem etikus, nem becsületes dologról van szó, de erre csupán „Manci” reagált még néhány kecsegtető anyagi lehetőséget megcsillogtatva. 
Ennek hatására egyre több „Vágyakozó” élte bele magát a könnyűnek tűnő lehetőségbe és reményekkel telve adott ki magáról minden szükséges információt a megadott linken.
„Felszólaló” ekkor már sorolta a cáfolatokat a félrevezetettek /magukat félrevezetni hagyók számára. „Vágyakozókra” rázuhant a valóság. Csalódottan és szó nélkül távoztak.

Mikor már nem csak a hónap, hanem az adott óra energiái is a tisztesség, becsület, etika fontosságát hangsúlyozták, addigra nem csak a poszt, maga a posztoló is elporzott a csoportból.

Ez egy kisebb eset a világ mai történéseiből. De azoknak nem volt kicsi, akik a végén becsapva távoztak, akiktől kicsalták az adataikat. Ők nem pusztán személyiségi jogaikat érezhették sértve, embertársukban is csalódtak. Nekik, és azoknak is, akik utánuk következhettek volna számít és fontos, „Manci” megteszi-e kísérletét a manipulációra hogy elérje amit szeretne, vagy már túlhaladta ezt a késztetését. Fontos, hogy „Felszólaló” eljutott-e már addig, hogy ne hagyja magát sodródni az eseményekkel, hanem ki merjen állni és megmondani mi nem tetszik.

Ugyanígy zajlanak, fűződnek fel a világ „nagyobb” eseményei „kisebb” események láncolataként a minket körülvevő energiák hatására. És ugyanilyen fontosak vagyunk ebben mi, egyes emberek. Hol tartunk személyes fejlődésünkben, hogyan hatnak ránk az energiák – mit cselekszünk. Minél többen és minél magasabb szintre jutunk személyes fejlődésünkben, annál többet adhatunk a világnak, egymásnak. Legyünk bátor felszólalók, tárgyilagos vágyakozók, jó célért másokra hatni tudók!

Alakuljon a holnap egyik „kisebb” eseménye miattunk jobban. 🙂

képek forrása: pixabay.com
képlet forrása: http://kinaiasztrologia.com/kalkulator/kinai_horoszkop_kalkulator.html